Content platforms header

Prepaid betaalkaart voor content platforms

Koop een prepaid betaalkaart om bij je favoriete content platforms te betalen.

Bestel direct een Virtual Card

Als je je favoriete contentmaker wilt betalen, maar je niet comfortabel voelt bij het online delen van de gegevens van jouw creditcard of betaalpas dan kun je in plaats daarvan een Getsby virtuele Mastercard gebruiken.

Met de vervangbare Getsby Black Card of herlaadbare Green Card kun je je inschrijven bij de socialemediakanalen van influencers, betalen voor premium content, merchandise kopen en tips krijgen.

Getsby Prepaid Virtuele kaarten

Virtual Green Card

Virtuele Green Card

 • Onmiddellijke levering
 • BKR wordt niet gecheckt
 • Apple Pay & Google Pay
 • Kaartkosten € 3.99 + 3.0%
 • Top-up: 3.0% (min € 2)
Lees meer
Virtual Black Card - Getsby

Virtuele Black Card

 • Onmiddellijke levering
 • BKR wordt niet gecheckt
 • Apple Pay & Google Play
 • Kaartkosten: € 2,99 + 3.0%
 • 5 kaarten per dag
Lees meer

Hoe gebruik ik een prepaid kaart om mijn favoriete contentmakers en influencers te volgen?

Je kunt een contentmaker of influencer betalen met een vervangbare Getsby Virtual Black Card of een herlaadbare Virtual Green Card.

Hoe je dit doet hangt af van welk content platforms je gebruikt, maar in de meeste gevallen kun je simpelweg naar de instellingen van je account gaan en jouw betalingsmethode toevoegen door de gegevens van je virtuele kaart te gebruiken in plaats van je creditcard of betaalpas.

Wat is een prepaid betaalpas?

Een prepaid card is een fysieke of virtuele kaart waar je geld op kunt zetten dat je kunt gebruiken om producten te kopen of te pinnen.

Ze werken op een vergelijkbare manier als een normale creditcard. Om een aankoop te voltooien moet je een lange code invoeren, alsook de verloopdatum en CVV.

Je kunt een Getsby prepaid virtuele betaalpas gebruiken bij elke winkel die Mastercard accepteert, inclusief online winkels en abonnementsdiensten.

Bij welke content platforms kan ik een prepaid creditcard gebruiken?

Je kunt een prepaid kaart gebruiken om je aan te melden, maar ook om content makers te volgen of te belonen. Dat kan bij de volgende sociale media kanalen:

OnlyFans

OnlyFans wordt gebruikt door veel content makers, waaronder bekendheden, fitness trainers, schrijvers, zangers en chefs. Ze maken video’s en beelden voor de mensen die zich ingeschreven hebben bij hun kanaal.

Om te betalen voor OnlyFans zonder iDeal of creditcard moet je de prepaid kaart toevoegen in je OnlyFans account. Als je dit eenmaal hebt gedaan, kun je abonnementen kopen en toegang krijgen tot unieke content. Door een prepaid creditcard te gebruiken voorkom je dat OnlyFans voorkomt op je bankafschrift.

Only fans zonder ideal

MYM Fans

MYM Fans is vergelijkbaar met het OnlyFans platform. Gebruikers melden zich aan voor de kanalen van contentmakers om toegang te krijgen tot exclusieve content die niet wordt gedeeld op andere platforms of met gebruikers die zich niet aangemeld hebben.

Om toegang te krijgen tot deze content kun je op MYM Fans een prepaid creditcard gebruiken. Je moet simpelweg de gegevens van je prepaid kaart opgeven in plaats van een PayPal betalingsmethode selecteren.

MYM-fans

Ko-fi

Ko-fi is een online content platform dat artiesten, schrijvers en muzikanten helpt om financiële steun in de vorm van fandonaties te krijgen.

Omdat er een optie is om mensen met regelmaat om donaties te vragen, werkt Ko-fi eerder als een fooienpot dan een abonnementsdienst.

Om een virtuele creditcard voor virtuele fooien op Ko-fi te gebruiken, kies je voor de optie om met een kaart te betalen. Voer de gegevens van je prepaid creditcard in in plaats van te kiezen voor PayPal.

ko-fi logo

Patreon

Patreon is een platform dat makers van content in staat stelt om geld te verdienen met fans die zich inschrijven voor hun kanalen. Zo krijgen fans toegang tot exclusieve YouTube video’s, blogs, muziek en soortgelijke content.

Je kunt een virtuele creditcard gebruiken om te betalen voor je Patreon abonnementen en andere unieke content door deze optie te activeren in je account.

Patreon Logo 2023

StreamYard

Via StreamYard kunnen content makers live streamen naar gebruikers van mediaplatforms zoals Facebook, Twitch en YouTube. Je kunt StreamYard gratis gebruiken of betalen voor een uitgebreidere versie waarmee je profiteert van meer opties.

Misschien gebruik je liever niet je betaalpas of creditcard om zo’n uitgebreidere versie te betalen. In plaats daarvan kun je een virtuele prepaid creditcard gebruiken. Zo ben je extra veilig omdat je bankgegevens niet direct gekoppeld zijn aan de virtuele kaart. Er zijn dus geen gegevens te stelen als iemand je StreamYard-account hackt. Als je een Getsby virtuele creditcard gebruikt om StreamYard te betalen hoef je alleen maar de gegevens van de kaart zelf in te vullen.

streamyard

SubscribeStar

SubscribeStar is nog zo’n abonnementsdienst die makers van content in staat stelt om geld te verdienen met hun content. Fans kunnen zich aanmelden bij het account van een influencer zodat ze de content kunnen bekijken.

Om je aan te melden bij SubscribeStar met een prepaid creditcard moet je op ‘Subscribe’ klikken op de pagina van de contentmaker. Kies waarvoor je je wilt aanmelden en vul de gegevens van je kaart in.

subscribestar

TikTok

TikTok is een app waarmee mensen korte video’s kunnen delen. Gebruikers kunnen videoclips van 15 seconden maken.

Makers en fans kunnen TikTok-munten kopen, die je kunt gebruiken om cadeautjes naar makers te sturen of video’s te promoten.

Je kunt TikTok-munten kopen met een prepaid creditcard door naar de instellingen te gaan op de pagina van je profiel. Kies ervoor om een prepaid kaart te gebruiken in plaats van een bankpas. Je kunt je prepaid creditcard ook linken aan je PayPal-account.

Tiktok Coins

Midjourney

Midjourney is een generator die op basis van kunstmatige intelligentie afbeeldingen creëert. Deze AI-tool zeer geliefd bij gebruikers voor het maken van zeer gedetailleerde afbeeldingen.

Betaal eenvoudig voor je Midjourney abonnement met een Virtual Card van Getsby. Ga naar je Discord account en abonneer je op één van de vier beschikbare opties.

Midjourney logo

Wie zijn de bekendste content makers en influencers?

Het is geen verrassing dat veel bekende influencers beroemdheden zijn. Uit een onderzoek blijkt dat sterren als Christiano Ronaldo, Justin Bieber, Ariana Grande en Selena Gomez de meeste volgers hebben op social media.

Dit neemt niet weg dat met de gestegen populariteit van sociale media betekent dat ‘normale’ mensen ook bekend kunnen worden door content te maken en daarmee dus ook machtige influencers worden. Voorbeelden hiervan zijn TikToker Charli D’Amelio en Mark “Markiplier” Fischbach van YouTube, Felix “PewDieDie” Kjellberg en Seán “Jacksepticeye” McLoughlin.

Wat zijn de voordelen van een prepaid creditcard gebruiken?

Een prepaid creditcard gebruiken brengt veel voordelen met zich mee. Sommige van deze zijn:

 • Het is discreet – Een prepaid creditcard is niet gelinkt aan je bankrekening dus je aankopen verschijnen niet in je bankafschriften.
 • Het is een veiligere manier om te betalen – Als er een inbreuk is op de veiligheid van het platform dat je gebruikt, hoef je je geen zorgen te maken dat je bankgegevens op straat liggen.
 • Je kunt niet rood staan – Je kunt alleen geld uitgeven als je het op de prepaid kaart hebt gezet. Dat betekent dat je geen kosten maakt zonder ervan op de hoogte te zijn.

 

Bestel direct een Virtual Card