Only Fans betalen met iDeal

Maak een account aan bij Only Fans zonder iDeal of creditcard

Bestel direct een Virtual Card

Virtual Mastercard Cards voor Only Fans

Krijg toegang tot je favoriete influencers met behulp van de virtuele kaart van Getsby. De Getsby is een éénmalige Mastercard Card waarmee je kunt betalen voor views zonder je persoonlijke bank- of creditcardgegevens te delen. Het gebruik van onze tijdelijke Virtual Card is veilig, omdat je elke keer een uniek 16-cijferig nummer gebruikt. Aangezien Only Fans geen iDeal toestaat, zijn deze kaarten een perfecte manier om je privacy te beschermen!

Eénmalige Virtual Black Card

Bepaal eenvoudig hoeveel geld er op een Virtual Card staat door een waarde tussen € 10 – € 500 voor de card te kiezen. Gelukkig is het niet mogelijk voor een aanbied om te veel in rekening te brengen. Je kunt een card op elk moment kunt blokkeren. Dit geeft je volledige controle voor het geval er iets gebeurt.

Bestel direct

Virtual Black Card

De voordelen van een
Getsby Virtual Card

Bescherm je bankgegevens bij Only Fans

Je bankgegevens zijn veilig in het geval van een datalek. Daarnaast zijn alle betalingen beschermd dankzij 3D Secure van Mastercard.

Snel toegang tot only fans accounts

Je ontvangt binnen een twee minuten een nieuwe Virtual Card na het plaatsen van een bestelling.

Eenmalige prepaid card

Ideaal voor éénmalig gebruik. Kies voor elke online transactie een nieuwe Virtual Card.

Pay discretely

Het gebruik van wegwerp cards voegt een extra laag toe, omdat deze kaarten niet zijn gekoppeld aan een bankrekening of creditcard.

Wallet Payment

Voeg je Virtual Black Card toe aan Apple Pay of Google Pay voor in-store betalingen.

Payment method at OnlyFans

Gebruik je Virtual Card wereldwijd bij meer dan 36 million locaties waar Mastercard geaccepteerd wordt.

Wat is Only Fans

De opkomst van Only Fans is enorm sinds de lancering in 2016. Vandaag de dag zijn er naar schatting meer dan 450.000 makers actief op het platform. Only Fans is de thuisbasis voor beroemdheden, fitnesstrainers, schrijvers, zangers, chef-koks en meer. Ze bieden content aan meer dan 30 miljoen geregistreerde gebruikers, die bereid zijn te betalen voor abonnementen, video’s of afbeeldingen.

 

Hou je persoonlijke informatie veilig op Only Fans

Je hebt waarschijnlijk wel eens gehoord van het datalek waarbij Only Fans content is verkregen en gedeeld op internet. Het is goed om te weten dat OnlyFans.com gebruik maakt van CCBILL (een externe betalingsprovider) om betalingen te verwerken. Dit betekent dat betaalkaart informatie altijd veilig is omdat deze niet direct op de site is opgeslagen. Echter als je toegang wil krijgen tot content met een beetje discretie, dan geef je er waarschijnlijk de voorkeur aan dat de betalingen niet zichtbaar zijn op je bankafschrift. Niet iedereen zal blij zijn om de maandelijkse abonnementen te zien verschijnen als “OnlyFans” of “OF” op hun creditcard afschriften.

 

Geaccepteerde betaalmethoden bij Only Fans

Na het aanmaken van een Only Fans account, kun je toegang krijgen tot content creators. Om hun content te bekijken, dien je te betalen voor een abonnement. Onder de tab ‘More’ in je account kun je een van de volgende betaalmethoden toevoegen:

Het is erg belangrijk dat de betaalkaart gebruik maakt van 3D Secure om transacties te verifiëren. Over het algemeen hebben open-loop gift cards van Mastercard of Visa deze functie niet. Dat is de voornaamste reden waarom gift cards niet kunnen worden gebruikt als betaalmiddel voor abonnementen.

 

Bestel direct een Virtual Card

 

Kan ik bij Only Fans in Nederland betalen met iDeal?

Betaalmethodes - OnlyFans iDealHelaas kun je in Nederland niet betalen met iDeal bij Only Fans. iDeal is tijdelijk beschikbaar geweest als “Alternative Payment Method”, maar dit is helaas niet meer het geval. “Hoe betaal je Only Fans toch met ideal?” zal je denken. Gelukkig is er een alternatief om te betalen met iDeal voor je abonnementen.

Ga hieronder verder om te lezen hoe eenvoudig je een Virtual Card kunt betalen met iDeal en gebruiken om toegang te krijgen tot alle populaire accounts.

 

Hoe kan ik een account aanmaken bij Only Fans betalen zonder creditcard?

Zoals je hebt gelezen wordt iDeal niet aangeboden op het platform. Zoek je een manier om bij Only Fans te betalen zonder creditcard, dan is een virtual card van Getsby de beste oplossing. Deze Virtual Cards zijn te betalen zonder creditcard en met iDeal. Met het gebruik van een virtual card voorkom je ook dat er “OnlyFans” of “OF” zichtbaar is op je creditcard of bankoverzicht.

 

Bestel direct een Virtual Card

 

Hoe gebruik je je Virtual Card?

Eerst selecteer je een Virtual Card in je Getsby account, en deze betaal je met iDeal. Je ontvangt binnen 2 minuten na ontvangst van betaling een activeringsmail voor je tijdelijke Virtual Card. Gebruik na activering je 16-cijferige Mastercard nummer om discreet online te betalen en zorg ervoor dat je privacy en echte creditcardnummer veilig zijn.

Na het activeren van de Virtual Card, kun je de kaart toevoegen aan je account. De wegwerp card kan worden gebruikt voor het opwaarderen van je wallet met 3D Secure. Nadat je de card aan je Only Fans account hebt gekoppeld, kun je de card gebruiken om abonnementen, unieke content zoals afbeeldingen of video’s te betalen.

 

Waarom wordt mijn Virtual Card geweigerd?

Het kan zijn dat je Virtual Card wordt geweigerd bij Only Fans. De meest voorkomende redenen voor een weigering zijn:

  • Onvoldoende saldo
  • Het factuuradres komt niet overeen met de card informatie of het adres in onze database
  • Je voert onjuiste cardgegevens in

Je kunt een transactie maximaal drie keer opnieuw proberen voordat de card wordt geblokkeerd. Verwijder daarna je card en probeer de cardgegevens opnieuw in te voeren. Als dit niet werkt, raden we aan een andere card te proberen.

 

Betaal online buiten de Eurozone met je Virtual Mastercard Card

Bereken het juiste saldo voor je eenmalige card (link) op basis van de huidige Mastercard wisselkoersen voor USD en GBP, inclusief 2,00% FX-kosten.