Virtual Green Card - Getsby

Getsby Virtual Green Card

Bestel vandaag nog jouw Virtual Green Card en wordt zonder moeite binnen 2 jaar CO2 neutraal. Getsby plant een boom 🌳 voor elke € 100 die je besteedt.

Bestel direct
e-wallet - Virtual Green Card

Debit Virtual Mastercard Card

De Virtual Green Card is een prepaid Mastercard die wereld kunt gebruiken. Verkrijg de Debit Card zonder krediet check en gebruik deze voor online winkelen, abonnementen, online gaming of bij App stores. Ga je naar het buitenland en kun je niet beschikken over een creditcard? Voeg dan de Virtual Card toe aan je Apple Pay of Google Pay voor instore gebruik.

 

Account aanmaken
Deze bedragen zijn exclusief €3,99 activeringskosten Deze bedragen zijn exclusief €4,99 activeringskosten Deze bedragen zijn exclusief €5,99 activeringskosten Deze bedragen zijn exclusief €6,99 activeringskosten Deze bedragen zijn exclusief €7,99 activeringskosten

Je geld is altijd veilig

Houd jouw geld veilig met de Virtual Green Card. Je tegoed staat veilig op een afgeschermde rekening die onder toezicht staat van de Bank van Litouwen (“BoL”). Daarnaast bieden we je een optimale bescherming tijdens online en instore betalen tegen fraude. Bevestig betalingen met 3D Secure van Mastercard of biometrische verificatie.

Mastercard beveiliging
Verklein je co2-footprint met de Virtual Green Card - Getsby

Verklein je CO2-footprint

Ga voor groen met onze duurzame Virtual Green Card. Gebruik deze debit card en wordt binnen 2 jaar CO2-neutraal. Getsby doneert 0,2% van je uitgaven aan herbebossingsprojecten in Kenia en Indonesië. Dit betekent dat voor elke € 100 die jij uitgeeft met de Virtual Green Card er 1 boom 🌳 wordt gepland. 

Lees meer over Eden Projects

De voordelen van
Virtual Green Cards

bunck bank

Voor slechts € 0,99 per maand maak je gebruik van een Virtual Card en geniet van alle voordelen.

Ic email logo

Ontvang je Virtual Card binnen 2 minuten per email en begin direct met betalen.

Payment method

Waardeer de Virtual Card eenvoudig op via een bankoverboeking en debit- of creditcard.

Secure

Online betalingen zijn beschermd tegen fraude dankzij 3D secure van Mastercard.

Duurzaamheid - Virtual Gift Card

Reduceer gemakkelijk je CO2 footprint. Getsby doneert 0,2% van elke transactie aan de Eden Reforestation Projects.

bunck bank

Tegoeden worden veilig bewaard op afgeschermde rekeningen waar alleen jij toegang toe hebt.

Voeg de Virtual Green Card van Mastercard toe aan je smartphone - Getsby

Voeg de Virtual
Green Card toe
aan je smartphone

Ervaar van het gemak van contactloos betalen met je Getsby Virtual Card. Voeg de card gemakkelijk toe aan Apple Pay of Google Pay en geniet de nieuwe manier van betalen.

wallet pay

Prijzen & Limieten

 • Activeringskosten € 3,99 + 3%
 • Maandelijkse kosten
  (van toepassing als er saldo beschikbaar is)
  € 0,99 - startend na de 2e maand
 • Transactiekosten Gratis
 • Opwaarderen 3,0%, min. € 2,00
 • Geldopname € 2,00
 • Saldo check bij ATM € 0,50
 • PIN wijzigen bij ATM € 0,50
 • Wisselkoersopslag 2,0%
 • Saldo terugboeken Gratis
 • Aantal Virtual Cards 1 per 3 jaar
 • Bestedingslimiet € 9.000 per dag / € 30.000 per maand
 • Geldopname € 600 per dag / € 3.500 per maand

Veelgestelde vragen

Wat is de Virtual Green Card en hoe werkt deze?

De Getsby Virtual Green Card is een alternatief voor traditionele bankpassen. Gebruikers kunnen de kaart opwaarderen en gebruiken om betalingen te doen, automatische incasso’s in te stellen en eenvoudig abonnementen te beheren.

Omdat één kaart drie jaar meegaat, is het niet nodig om de kaarten voortdurend opnieuw te bestellen; het is gewoon een gemakkelijke manier om betalingen te doen en budgetten te maken voor de toekomst.

Hoe krijg en gebruik je een Virtual Green Card?

Het verkrijgen van een Getsby Card is eenvoudig en de meeste klanten voltooien deze binnen een paar minuten. We streven ernaar om de toegang tot onze virtuele kaarten eenvoudig te maken, zonder kredietcontroles of langdurige evaluaties.

Omdat het prepaid kaarten zijn, hoeven nieuwe klanten niet door allerlei bochten te wringen en kunnen ze zich verheugen op het openen van hun account.

 • Stap 1: Klik op de knop Bestel Direct om het registratieproces te starten. We vragen nieuwe klanten om een e-mailverificatie uit te voeren voordat ze doorgaan naar de volgende fase.
 • Stap 2: De minimumleeftijd voor een Getsby account is 18 jaar en onze identiteitscontroles bevestigen de geschiktheid van elke klant. We vragen om een identiteitsbewijs met foto en een bewijs van adres voordat we een account uitgeven.
 • Stap 3: Zodra klanten toegang hebben tot hun kaart, kunnen ze deze eenvoudig opwaarderen en beginnen met uitgeven. De kaart is drie jaar geldig en is doorlopend op te waarderen gedurende de hele levensduur.

Hoe draagt de Virtual Green Card bij aan duurzaamheid?

Elke transactie heeft een doel, maar transacties met de Getsby Green Card maken de wereld een betere plek.

De strijd om de opwarming van de aarde en ontbossing te voorkomen wordt urgenter, maar we weten allemaal dat kleine bijdragen uiteindelijk het grootste verschil zullen maken.

Gebruik maken van Getsby gaat niet alleen over gemak en veiligheid; het zal bijdragen aan duurzame projecten.

Green Card houders worden binnen twee jaar klimaatneutraal, omdat we een percentage van de transacties doneren aan herbebossingsprojecten en een boom 🌳 planten voor elke bestede € 100.

Wat zijn de veiligheidskenmerken van de Green Card?

Onze kaart is ontworpen met het oog op veiligheid en klanten kunnen profiteren van een reeks functies die hen veilig houden.

Doordat kaarten niet aan bankrekeningen zijn gekoppeld, zijn ze sowieso een veiliger alternatief voor creditcards of bankpassen. Daarnaast spelen Mastercard 3D Secure en encryptietechnologie een belangrijke rol bij het bewaken van elke transactie.

De Bank van Litouwen regelt ook de Green Card op een afgezonderde rekening.

Is de Virtual Green Card geschikt voor internationale transacties?

Zeker! Veel mensen gebruiken kaarten in het buitenland omdat dit de veiligste manier is om geld uit te geven. Onze kaarten zijn overal te besteden waar Mastercard wordt geaccepteerd, met tevens zeer lage conversiekosten.

We brengen slechts een internationale transactiekosten van 2% in rekening, vergeleken met de gemiddelde 3% die bij creditcards gemiddeld in rekening wordt gebracht.

Hoe kan ik de kaart opwaarderen en wat zijn de kosten?

Wij accepteren de volgende betaalmethoden:

 • Visa
 • MasterCard
 • American Express
 • Directe bankoverschrijvingen

Opwaardeerkosten bedragen 3% of minimaal € 2,00. Contant geld opnames bij een automaat kosten eveneens € 2,00. Wat de limieten betreft, kunnen kaarthouders profiteren van een bestedingslimiet van € 9.000 per dag of € 30.000 per maand en tot € 3.500 aan geldopnames per maand.