Over
Getsby

Over Getsby

Uit een onderzoek van Actiepagina.nl (februari 2016) blijkt dat bedrijven “gratis” geld ontvangen, omdat 30% van alle cadeaubonnen nooit wordt ingeleverd. Wat is de reden dat 30% van alle cadeaubonnen niet wordt gebruikt? We hebben gemerkt dat consumenten hinder ondervinden van de beperkingen van de huidige cadeaubonnen. Dus waarom veranderen we dat niet? Het idee was om een concept te lanceren op de Nederlandse markt dat zo veel mogelijk dilemma’s wegneemt, en een wereld opent voor de gebruikers van cadeaubonnen. Met deze visie is Getsby ontstaan.

In 2022 hebben we ons concept aangepast voor consumenten. Met het oog op de aanstaande EU anti-witwaswetgeving en bancaire regelwijzigingen zou ons oude platform komen te vervallen. Om die reden hebben we een flinke upgrade doorgevoerd qua techniek en functionaliteiten ten opzichte van de oude oplossing.

Waarom Getsby?

Getsby biedt de keuze uit drie verschillende virtual cards. De Getsby Virtual Green Card is een herbruikbare virtual card. De Getsby Virtual Black Card is een anonieme eenmalig bruikbare debit card en voor zakelijke klanten hebben wij de Getsby Virtual Gift Card. De virtual cards zijn te gebruiken op alle locaties waar MasterCard geaccepteerd wordt. Wereldwijd zijn er meer dan 35.9 miljoen acceptanten, zowel online als instore. In Nederland alleen zijn er momenteel meer dan 100.000 locaties, zoals: winkels, restaurants, bioscopen, pretparken etc.

Hoe maken we het verschil?

Wij geloven dat mensen zelf graag bepalen waar, wanneer en waaraan zij hun virtual card gebruiken. Wij bieden daarom een betrouwbare service die overal en altijd te gebruiken is. De Getsby Virtual Card is wereldwijd bij 36 miljoen on- en offline locaties te besteden, waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn!

phone wallet

Wat is een
virtual card?

Een virtual card is een digitale betaalkaart. Krijg toegang tot het 16-cijferige kaartnummer, het CVV nummer en de vervaldatum en gebruik de virtual card voor een tal aan betalingen. Van online shoppen tot gamen en het aanschaffen van online abonnementen. De virtual card is te besteden bij meer dan 35.9 miljoen Mastercard acceptanten wereldwijd.

Ontdek de virtual cards