[email protected]

Over
Getsby

Over Getsby

Geniet van het gemak van de Getsby Virtual Cards. Het virtuele betaalmiddel waarmee je wereldwijd kan betalen voor jouw favoriete abonnementen, gaming of shoppen. Veilig in gebruik en een bescherming voor jouw privacy. Duurzaam doordat er geen fysieke kaart gemaakt hoeft te worden en transport niet van belang is.

 

Waarom Getsby?

Getsby biedt de keuze uit drie verschillende virtual cards. De Getsby Virtual Green Card is een herbruikbare virtual card. De Getsby Virtual Black Card is een anonieme eenmalig bruikbare debit card en voor zakelijke klanten hebben wij de Getsby Virtual Gift Card. De virtual cards zijn te gebruiken op alle locaties waar MasterCard geaccepteerd wordt. Wereldwijd zijn er meer dan 35.9 miljoen acceptanten, zowel online als instore. In Nederland alleen zijn er momenteel meer dan 100.000 locaties, zoals: winkels, restaurants, bioscopen, pretparken etc.

 

Hoe maken we het verschil?

Wij geloven dat mensen zelf graag bepalen waar, wanneer en waaraan zij hun virtual card gebruiken. Wij bieden daarom een betrouwbare service die overal en altijd te gebruiken is. De Getsby Virtual Card is wereldwijd bij 35,9 miljoen on- en offline locaties te besteden, waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn!

Wat is een
virtual card?

Een virtual card is een digitale betaalkaart. Krijg toegang tot het 16-cijferige kaartnummer, het CVV nummer en de vervaldatum en gebruik de virtual card voor een tal aan betalingen. Van online shoppen tot gamen en het aanschaffen van online abonnementen. De virtual card is te besteden bij meer dan 35.9 miljoen Mastercard acceptanten wereldwijd.

Ontdek de virtual cards