Virtual Black Card - Getsby

Getsby Virtual Black Card

Bestel vandaag nog een Virtual Black Card van Getsby. Gebruik tot 5 wegwerp cards per dag om jouw online privacy overal ter wereld te beschermen waar Mastercard wordt geaccepteerd.

Bestel direct
e-wallet - Virtual Black Card

Eenmalige
Virtual Card

Krijg meer controle over je uitgaven. Blokkeer ongewenste afschrijvingen of maak online betalingen veiliger. De Virtual Black Card is eenmalige card, waardoor je de cards alleen kunt gebruiken totdat het geld is opgebruikt. Op deze manier worden incasso’s automatisch geblokkeerd. Wil je vaker gebruik maken van de virtual card? Bestel gemakkelijk een nieuwe virtual card in je Getsby account.

Account aanmaken
Deze bedragen zijn exclusief €3,99 activeringskosten Deze bedragen zijn exclusief €4,99 activeringskosten Deze bedragen zijn exclusief €5,99 activeringskosten Deze bedragen zijn exclusief €6,99 activeringskosten Deze bedragen zijn exclusief €7,99 activeringskosten

Bescherm jezelf online

Eenmalige Virtual cards geven online meer privacy en bieden veiligheid. Zo worden transacties afgeschermd van je bank- of creditcard afschrift en zijn je persoonlijke (bank) gegevens veilig door de extra laag die je toevoegt. 

Bescherm je privacy met de Virtual Black Card - Getsby
Virtual Card voor privacy - Getsby

Een Card voor elke aankoop

Je kunt maximaal 5 virtual cards per dag aanmaken en tot wel 25 per maand. Daarnaast hebben  Virtual Black Cards een bestedingslimiet van €500. Zo kun je zonder problemen voor elke online aankoop een Card creëren. 

De voordelen van
Virtual Black Cards

identificatie

Jouw bankgegevens en zijn veilig bij een datalek en voorkom fraude door het gebruik van 3D Secure van Mastercard.

Bliksem

Ontvang nieuwe cards binnen seconden. Bestel gemakkelijk nieuwe virtual cards in je account en ontvang ze direct.

one time use

Perfect voor eenmalig gebruik. Gebruik een tijdelijke virtual card voor elke nieuwe online aankoop.

anonymous

Virtual Cards voegen een extra privacy laag toe. Ze zijn namelijk niet gekoppeld aan een bankrekening of creditcard.

Wallet Payment

Voeg de Virtual Black Card toe aan Apple Pay of Google Pay voor instore gebruik.

Worldwide acceptance

Gebruik jouw Virtual Card wereldwijd bij meer dan 36 miljoen Mastercard acceptanten.

Voeg de Virtual Black Card van Mastercard toe aan je smartphone - Getsby

Voeg je Virtual
Black Card toe
aan je smartphone

Geniet van het gemak van contactloos betalen met je Getsby Virtual Card. Voeg de card gemakkelijk toe aan Apple Pay of Google Pay en ervaar de nieuwe manier van betalen.

wallet pay

Tarieven & limieten

 • Activeringskosten € 2,99 + 3%
 • Maandelijkse kosten Gratis
 • Transactiekosten Gratis
 • Wisselkoersopslag 2,0%
 • Geldopname Niet beschikbaar
 • Saldo terugboeken Gratis
 • Aantal Virtual Cards 5 per dag / 25 per maand
 • Opwaardeerlimieten per card min. € 5,00 / max. € 500
 • Bestedingslimieten € 2.500 per dag / € 10.000 per maand

Veelgestelde vragen

Wat is een Getsby Virtual Black Card?

De Virtual Black Card is een eenmalige prepaidkaart waarmee houders online en in de winkel aankopen kunnen doen. Met een limiet van € 500 per opwaardering is de kaart ideaal voor de meeste online aankopen en abonnementen.

Zodra het saldo op is, kun je binnen enkele seconden een nieuwe kaart kopen en activeren. Elke Black Card is één jaar geldig.

Hoe verbetert de Getsby Black Card online winkelen?

Online winkelen is ongetwijfeld handig, maar het is niet zonder risico’s. Datalekken komen vaak voor: miljoenen bedrijven en consumenten krijgen jaarlijks te maken met hackers (UpGuard).

Virtuele kaarten dragen bij aan een nieuwe manier online en in de winkel winkelen, met het oog op gemak maar tegelijkertijd prioriteit geeft aan beveiliging. Onze klanten kunnen aankopen doen zonder hun persoonlijke bankgegevens vrij te geven en zich zorgen te hoeven maken over ongeautoriseerde transacties.

Hoe waarborgt je de veiligheid en privacy van Virtual Black Card-transacties?

De Getsby Virtual Black Card combineert een reeks beveiligingsfuncties voor een veilige ervaring, waaronder:

 • Encryptie: Transacties met de Black Card beschermen het nummer en andere informatie. Deze beveiligingsmaatregel zorgt ervoor dat ongeautoriseerde derden geen toegang hebben tot je gegevens.
 • Authenticatie: Onze kaarten gebruiken Mastercard 3D Secure 2.0, waardoor klanten een veiligere winkelervaring krijgen. De functie beschermt kaarten tegen frauduleuze activiteiten.
 • Tokenisatie: Met tokenisatie zijn Black Card-transacties veiliger doordat kaartnummers worden gecodeerd en je voor elke aankoop een nieuw token kunt gebruiken.

Kan de Virtual Black Card worden gebruikt voor internationale aankopen?

Veel van onze klanten nemen hun kaarten mee op vakantie of reizen, omdat ze te gebruiken zijn bij verkopers die Mastercard accepteren.

In plaats van naar het wisselkantoor te gaan of zich zorgen te maken over het gebruik van een bankrekening in het buitenland, kunnen onze kaarthouders hun geld opwaarderen en genieten van een zorgeloze reis.

Met lage wisselkoersen van slechts 2% is de Black Card een goedkope oplossing om wereldwijd transacties uit te voeren.

Hoe stel ik mijn Getsby Card in en beheer ik deze?

Iedereen uit de EER, EVA en VK is welkom om een Getsby Black Card account te openen, maar we stellen de minimumleeftijd vast op 18 jaar. Ons eenvoudige registratieproces maakt het gemakkelijk om een kaart te selecteren en te beginnen met uitgeven:

 1. Nieuwe klanten kunnen naar de registratiepagina gaan en zich aanmelden voor een account. Vervolgens kunnen ze hun kaarten kiezen en deze afrekenen.
 2. We vragen klanten om een identiteitsbewijs te overleggen, inclusief identiteitsbewijs met foto, adresbewijs en selfies, en verifiëren de informatie doorgaans binnen 30 minuten.
 3. Na verificatie kunnen nieuwe gebruikers hun kaart gaan gebruiken.
 4. Is een bestaande kaart leeg, activeer dan eenvoudig een nieuwe.

Welke kosten zijn verbonden aan een Black Card?

We maken onze tarieven zo transparant mogelijk en aan de Black Card zijn weinig kosten verbonden. Met een initiële activeringskosten van € 2,99 (+3%) zijn er geen transactie- en maandelijkse kosten. Als je de pincode wilt wijzigen of het actuele saldo wilt bekijken bij een geldautomaat, kost dit € 0,50.

Voor internationale transacties wordt slechts 2% in rekening gebracht, wat lager is dan de kosten voor traditionele creditcards.