email info@getsby.com
TikTok munten

Koop TikTok munten zonder iDeal of creditcard

Bijgewerkt: 02/11/2023

Bestel direct een Virtual Card 

TikTok heeft de wereld stormenderhand veroverd en het internet overspoeld met korte video’s vol dansende tieners, grappige schetsen en schattige dierenvideo’s. Met video’s variërend van vijf tot 120 seconden en duizenden muziekopties en bewerkingsfuncties, is er een onbeperkte mogelijkheid voor content makers.

Net als bij veel andere apps voor sociale media, heeft TikTok een in-app valuta toegevoegd waarmee gebruikers echt geld kunnen omzetten in virtuele tegoeden. Met dit valutasysteem kunnen gebruikers geld naar hun favoriete influencers en streamers sturen als blijk van steun en dankbaarheid. De munten zijn geen cryptocurrency, omdat ze alleen te gebruiken zijn in de TikTok-app zelf.

Misschien heb je besloten om zelf TikTok munten te kopen, maar weet je niet hoe je ze het beste kunt kopen. Hoewel TikTok verschillende methoden biedt om munten te kopen, zijn er bepaalde risico’s verbonden aan het uitgeven van echt geld aan een app. Oplichters en fraudeurs zullen hun best doen om je van je geld te scheiden. Daarom is het een goed idee om preventieve methoden te gebruiken om het te beschermen.

Het maken van sterke wachtwoorden en het negeren van verdachte methoden zijn slechts enkele van de manieren waarop je kunt voorkomen dat je het slachtoffer wordt van oplichters of gift-baiting. Je kunt ook een betaalmethode kiezen die ervoor zorgt dat je geld goed is beschermd, terwijl je toch plezier kunt hebben en tegoed kunt uitgeven zoals je dat wilt in de app.

Terug naar het begin ▴

Kan ik Tiktok munten kopen zonder Creditcard of iDeal?

Helaas is het niet mogelijk om Tiktok munten te kopen met iDeal,  maar met een creditcard is wel mogelijk. Je kunt terughoudend zijn over het doen van in-app-aankopen met een creditcard vanwege zorgen over online veiligheid en privacy. Gelukkig zijn er alternatieve betaalmethoden die je kunt gebruiken bij het kopen van TikTok munten. Je kunt je aankopen betalen met een prepaid kaart die niet is gekoppeld aan je bankrekening of creditcard. Dit extra beveiligingsniveau zorgt ervoor dat je persoonlijke gegevens veilig zijn, ook als je TikTok account wordt gehackt.

Prepaid kaarten hebben ook een bestedingslimiet, wat betekent dat je kunt bepalen hoeveel geld je aan de app uitgeeft. Je zult uiteindelijk niet te veel uitgeven aan echt geld als je een fout maakt bij een aankoop of als iemand anders de controle over je account krijgt.

Virtual Green Card

Virtual Green Card

 • Directe levering
 • Geen BKR-toetsing
 • Apple Pay & Google Pay
 • Card kosten € 3.99
 • Opwaarderen: 2.0% (min € 2)
Lees meer
Virtual Black Card

Virtual Black Card

 • Directe levering
 • Geen BKR-toetsing
 • Apple Pay & Google Pay
 • Card kosten € 2.99 + 2.0%
 • 5 cards per dag
Lees meer

Wat is Tiktok?

De Tiktok-app is een geüpgradede versie van Musical.ly, die gebruikers aanmoedigde om te lip-synchroniseren met muziek. Tiktok is hier voorbij geëvolueerd om app-gebruikers video’s van 15 seconden te laten maken met zowel originele als aanbevolen geluiden en songfragmenten. Dans, goocheltrucs en uitdagingsvideo’s zijn bijzonder prominent aanwezig in de app, die allemaal bewerkbaar zijn met verschillende speciale effecten en filters.

In 2021 was TikTok de meest gedownloade app ter wereld. De app werd 656 miljoen keer gedownload, wat ongeveer 111 miljoen meer downloads was dan Instagram, de op één na meest gedownloade app van dat jaar. Het is vooral populair onder tieners, die snelle video’s kunnen filmen en bewerken die in korte tijd vaak honderden of zelfs duizenden views kunnen krijgen.

Een groot deel van het succes van de app is te koppelen aan de goedkeuringen van beroemdheden die het heeft ontvangen, met name in de Verenigde Staten. Veel beroemdheden moedigen hun fans aan om deel te nemen aan leuke uitdagingen die onder thema-hashtags kunnen worden geplaatst om ze gemakkelijk te kunnen bekijken. Veel TikTok influencers hebben ook de status van beroemdheid gekregen door het gebruik van de app, nadat ze miljoenen volgers hebben verdiend door het plaatsen van hun video’s. Een TikTok influencer kan via de app geld verdienen, wat voor veel content makers een grote stimulans is.

Terug naar het begin ▴

Wat zijn TikTok munten?

TikTok munten zijn in-app valuta, betaald met echt geld. Met de virtuele valuta kunnen gebruikers cadeaus naar hun favoriete influencers sturen als ze het leuk vonden om naar hun content te kijken.

De ontvanger van de cadeaus verdient een percentage van de munten, die ze vervolgens kunnen omzetten in ‘diamanten’. Na het verdienen van een bepaald aantal diamanten – meestal rond de $ 100 – kunnen de content makers deze omzetten in echt geld dat binnen een betalingsperiode van 15 dagen kan worden overgemaakt naar hun geverifieerde PayPal-rekening.

Diamanten zijn niet te koop of te besteden in de app. In plaats daarvan zijn ze een manier voor influencers om hun munten op te slaan voordat ze genoeg hebben om uit te betalen.

 

Bestel je Virtual Card direct

 

Waar kan ik Tiktok munten voor gebruiken?

Gebruikers kunnen virtuele cadeaus kopen en deze tijdens hun livestreams naar andere gebruikers te sturen. De cadeaus zijn te gebruiken als een manier voor fans om hun bewondering en waardering te tonen aan content makers voor de video’s die ze hebben gefilmd en op de app geplaatst.

Aan het begin van een livestream kunnen gebruikers digitale emoji’s kopen met munten uit hun TikTok-portemonnee. De streamer zal deze beelden kunnen zien in de chatfunctie van de livestream, net als de andere gebruikers. Hierdoor kunnen gebruikers hun favoriete makers belonen en mogelijk zelf erkenning krijgen met de mogelijkheid van shout-outs.

TikTok influencers komen in aanmerking om munten te ontvangen zodra ze de 1.000 volgers op de app hebben overschreden. De virtuele cadeaus zijn alleen te ontvangen tijdens livestreams. Er zijn verschillende emoji’s die tijdens de livestreams beschikbaar zijn, elk met een ander bedrag. Een panda-emoji kost bijvoorbeeld vijf munten, net als Italian Hands. Andere emoji’s kunnen echter veel meer kosten, met een Concert-emoji die 500 munten kost en een Drama Queen-emoji beschikbaar voor 5000 munten. Momenteel zijn er acht beschikbare TikTok-cadeaus die via de app verkrijgbaar.

Terug naar het begin ▴

Hoe kan ik Tiktok munten kopen?

De enige manier waarop gebruikers TikTok munten kunnen kopen, is binnen de app zelf. Je kunt naar je profiel gaan en het menu kiezen om toegang te krijgen tot de instellingen. Hiermee krijg je toegang tot het saldo, dat eerder gekochte munten toont en de mogelijkheid om nieuwe te kopen. Alle gebruikers moeten 18 jaar of ouder zijn om aankopen te doen in de app.

De app geeft een overzicht van verschillende hoeveelheden munten die je kunt kopen, van 70 munten voor £ € 0,85 tot 17.500 munten voor € 207,50. Je kunt ook de aangepaste optie kiezen, waarmee je een specifiek aantal munten kunt kiezen dat je wilt kopen.

Er zijn verschillende manieren om munten te kopen op TikTok. Deze opties omvatten:

 • (prepaid) Debit card
 • Creditcard
 • GCash
 • PayPal

Als je je zorgen maakt over het koppelen van je bankrekening aan je TikTok-account, kun je ervoor kiezen om in plaats daarvan een virtuele kaart te gebruiken. Gebruik deze in plaats van een creditcard of koppel de kaart rechtstreeks aan je PayPal-rekening. Ze kunnen ook worden toegevoegd aan je Apple Pay– en Google Pay-accounts.

Prepaid kaarten zorgen ervoor dat oplichters geen persoonlijke gegevens van gebruikers kunnen verzamelen omdat ze niet rechtstreeks zijn gekoppeld aan bankrekeningen of creditcards. Dit betekent dat je gegevens veilig zijn als je account wordt gehackt of je telefoon wordt gestolen, of als er een TikTok-datalek is. Ze voorkomen ook fraude omdat ze een beschermende functie gebruiken die 3D Secure van Mastercard wordt genoemd.

3D Secure by Mastercard vereist authenticatie in twee stappen om je identiteit te controleren voordat je de aankoop kunt voltooien. De tweefactor authenticatie omvat twee delen informatie die ofwel iets zijn dat je weet, iets dat je hebt of iets dat bewijst wie je bent. Dit kan betekenen dat je een code moet invoeren die naar je mobiel is verzonden of dat je wordt gevraagd om een vingerafdruk of wachtwoord.

Je kunt virtuele wegwerpkaarten gebruiken om te betalen voor je TikTok munten of herlaadbare kaarten. In het geval van wegwerpkaarten kunt je maximaal vijf nieuwe kaarten per dag of maximaal 50 per maand kopen. Elke kaart is oplaadbaar met een minimum van € 5,00 en een maximum van € 500,-. Als alternatief kunt je elke drie jaar een herbruikbare prepaidkaart kopen, met een bestedingslimiet van € 9.000 per dag en € 30.000 per maand.

TikTok munten

 

Terug naar het begin ▴

Hoeveel kosten Tiktok munten?

TikTok past de prijs van zijn munten aan op basis van inflatie en andere factoren. Momenteel kosten munten in de app ongeveer € 0,01 per munt. De goedkoopste standaardoptie in de app is € 0,05 voor 70 munten, maar gebruikers kunnen ook aangepaste opties selecteren.

Er is doorgaans een periode van 14 dagen voor gebruikers om retourzendingen aan te vragen. Na deze tijd kun je geen restitutie aanvragen. Recharge bestellingen zijn alleen volledig terug te betalen en het duurt ongeveer zeven werkdagen voordat het geld is teruggestort via de methode waarmee je oorspronkelijk hebt betaald. Om een ​​restitutieverzoek in te dienen, moet je je TikTok-gebruikersnaam en de transactie-ID opgeven voor de bestelling die je wilt terugbetalen. Je hebt toegang tot de transactiegeschiedenis via de instellingen op je profiel.

 

Bestel je Virtual Card direct

 

Kan ik gratis munten krijgen op Tiktok?

Er zijn verschillende websites die beloven je gratis TikTok munten te geven, maar ze zijn niet te vertrouwen. Een van de meest beruchte websites is de TikTok Coin Club Generator, die beweert je gratis munten te geven na het volgen van een paar eenvoudige stappen. Veel van deze TikTok-muntgenerators vragen je echter om je account gegevens in te voeren, waardoor je kwetsbaar bent voor hackers.

Je persoonlijke gegevens kunnen worden gestolen, inclusief creditcardgegevens als je deze aan de app hebt gekoppeld. In het beste geval verlies je de toegang tot je TikTok-account, maar in sommige situaties kun je ook veel geld verliezen als de oplichter je bank- of creditcardgegevens kan achterhalen.

TikTok heeft een aantal systemen om het platform te modereren, wat ertoe kan leiden dat verdachte accounts worden opgeschort of zelfs verwijderd. Dit heeft geholpen om oplichters te stoppen, maar het is de moeite waard om op je hoede te zijn voor websites die beloven je gratis munten te geven in ruil voor persoonlijke gegevens of door een link te volgen.

De enige manier om legitiem munten voor je TikTok-account te krijgen, is door in-app-aankopen te doen met echt geld. Je kunt de munten niet op een andere manier verdienen, vooral niet door het gebruik van zogenaamde muntgeneratoren.

Terug naar het begin ▴

 

Samenvatting

TikTok munten zijn een leuke manier om makers van inhoud in de app te ondersteunen. Je kunt ze alleen op TikTok zelf kopen en uitgeven. Hoewel ze als diamanten te verdienen zijn door de fluencers, zijn ze om te zetten in echt geld.

De munten kunnen overal kosten van € 0,85 voor 70 munten tot € 207,50 voor 17.500 munten. Met de aangepaste optie in de app kun je ook kiezen hoeveel munten je wilt kopen, inclusief veel grotere bedragen. TikTok verbiedt bepaalde gebruikers om de munten te kopen, ook die onder de 18 jaar.

Je kunt de munten op verschillende manieren kopen, waaronder (prepaid) debit- en creditcards, PayPal, Google Pay en Apple Pay. Als alternatief kun je een prepaid kaart aan deze systemen koppelen als je je zorgen maakt over het koppelen van je echte bank- of creditcardgegevens aan de app.

Bestel je Virtual Card direct