Virtuele prepaid creditcard mastercard

Getsby Prepaid Card: Nu aanvragen!

Het beste online creditcard alternatief
Geen kredietcontrole nodig
Beheers je uitgaven op een slimme manier
Bescherm je digitale privacy

Getsby Prepaid Card aanvragen

De zoektocht naar de beste prepaid creditcard is de afgelopen jaren sterk gestegen. Dit heeft te maken met het feit dat we steeds meer internet aankopen doen en gebruik maken van apps. Wil je een prepaid creditcard kopen? Dan zijn de prepaid Mastercard Cards van Getsby een ideale oplossing.

Er vindt namelijk geen BKR-toetsing plaats en er is geen minimale inkomenseis nodig zoals bij een normale creditcard. Daarnaast ontvang je de virtual cards binnen 2 minuten, dus kun je snel gebruik maken van de kaart.

 

Getsby Prepaid Card aanvragen
Virtual-Card-gegevens

Wat is een Prepaid Creditcard?

Een prepaid creditcard is de term die vaak op vergelijkingssites wordt gebruikt omdat mensen hiernaar zoeken. Als we kijken naar het aanbod vanuit Mastercard of Visa, dan wordt het product Prepaid creditcard niet aangeboden.

De juiste term voor prepaid creditcard is prepaid debet card of prepaid Mastercard card. Bij het gebruik van een prepaid card dien je altijd vooraf geld te storten in je account. Dit natuurlijk in tegenstelling tot een creditcard waarbij je een krediet verstrekt krijgt dat je kunt besteden.

Waarom dan ‘prepaid creditcard’?

Om te begrijpen waarom mensen naar een prepaid creditcard zoeken, kunnen we het beste kijken naar de term ‘creditcard’. In Nederland maken mensen gebruiken van een Maestro of V-Pay. Hierin wijken we af van vele landen wereldwijd die gebruik maken van een Debit Mastercard Card of Visa Debit Card als bankpas.

Nederlanders hebben een sterke associatie bij creditcards met Mastercard en Visa. Hierdoor worden Mastercard of Visa betaalkaarten vaak gezien als een creditcard. Bij de introductie van prepaid Mastercard Cards in Nederland werd dan ook snel de link gelegd met prepaid creditcards. Echter, zul je deze term bij buitenlandse website zelden tot nooit tegenkomen.

Wat is het verschil tussen een Prepaid creditcard en prepaid debet card?

Zoals eerder aangegeven zijn prepaid creditcards dus in werkelijkheid prepaid debet cards van Mastercard of Visa. Je hebt hier verschillende varianten in, namelijk herlaadbare prepaid cards en eenmalige of wegwerp prepaid cards.

Een herlaadbare prepaid kaart is handig als je geen creditcard hebt en regelmatig internet aankopen doet. Ga je graag op reis, dan is het een ideale back-up of als travelcard.

Eenmalige prepaidkaarten zijn ideaal voor frequent internet aankopen of proefabonnementen. Gebruik bij elke nieuwe transactie een nieuwe card, zodat je privacy beschermd blijft doordat de echte betaalgegevens nooit gebruikt worden.

 

Een uitleg over Prepaid Creditcards en hoe ze werken

Het voordeel van een prepaid Mastercard Card boven een creditcard, is dat de aanvraag relatief eenvoudig is. Bij de aanvraag van een creditcard vindt er altijd een BKR-toetsing plaats en is er een inkomenseis. De verstrekker van de creditcard wil namelijk weten tot welke mate zij je een krediet kunnen geven. Daarbij is een aantoonbaar vast inkomen absoluut een pre om te kunnen voldoen. Doorgaans ligt het gewenste minimum inkomen rond de € 1.100 per maand.

Bij het aanvragen van een prepaid Mastercard Card wordt er geen BKR-toetsing gedaan en is er geen inkomenseis. Dit is namelijk niet nodig omdat je enkel gebruik kan maken van saldo dat is toegevoegd aan je account. Je kunt dus heel gemakkelijk een prepaid betaalkaart kopen. Dit is natuurlijk een uitkomst voor studenten of mensen die geen creditcard willen of kunnen krijgen.

 

Getsby Prepaid Card aanvragen

 

De soorten Getsby Prepaid Cards: Virtual Green en Black Cards

We hebben twee alternatieven voor prepaid creditcards: Green en Black. Beide hebben voordelen, zo is de Green Card duurzaam, terwijl de Black Card het veiligst is.

Met de Green Card maak je een milieubewuste keuze. Wij doneren namelijk een percentage gebaseerd op je uitgaven aan herbebossingsprojecten. Als je een handige manier zoekt om je geld te beheren, werkt deze kaart als een prepaid simkaart. Elke drie jaar koop je een nieuwe kaart, en na twee jaar ben je CO2-neutraal.

Onze Black Cards zijn eenmalig op te waarderen en je kunt ze tijdelijk gebruiken totdat het saldo op is. Bestel dan gewoon een nieuwe en laad die weer op. Het grote voordeel van de Black Cards is hun hoge veiligheid, omdat je elke keer een uniek 16-cijferig kaartnummer ontvangt.

Virtual Green Card

Virtual Green Card

 • Doorlopend op te waarderen
 • Voor elke uitgegeven € 100 wordt er een boom 🌳 geplant
 • Geldigheid van 3 jaar
 • Wereldwijd geaccepteerd
 • Eerste 2 maanden gratis
Lees meer over de Green Card
Virtual Black Card

Virtual Black Card

 • Eenmalig op te waarderen
 • Bescherm je online privacy
 • Maximaal 25 prepaid cards per maand
 • binnen 2 minuten geleverd per e-mail
 • Tot € 500 saldo per card
Lees meer over de Black Card

Ontdek de voordelen van een Getsby Prepaid Card?

Het gebruik van een prepaid card is vergelijkbaar met een gewone creditcard. Je kunt namelijk wereldwijd op ruim 36 miljoen locaties betalen met de card. Verder bieden prepaid cards nog meer voordelen, namelijk:

 • Roodstand is niet mogelijk, je kunt alleen uitgeven wat er aan saldo beschikbaar is.
 • Je echte bankgegevens worden niet gedeeld met acceptanten waardoor je veilig bent bij datalekken.
 • Ze bieden een mogelijkheid om te budgetteren, zodat je niet te veel geld uitgeeft.
 • Internet aankopen zijn beschermd dankzij de mogelijkheid om deze te betwisten.
 • Ze zijn eenvoudig te gebruiken voor hotel reserveringen of autoverhuur.

Zijn er dan alleen maar voordelen bij prepaid Mastercard cards? We zouden uiteraard graag zeggen dat dit klopt. Echter, er is één nadeel, en dat is dat het geld kost. Gelukkig zijn de kosten zeer beperkt, helemaal als je deze vergelijkt met boeterentes bij roodstand op je creditcard.

De minimale leeftijd voor het aanvragen van een prepaid Mastercard Card is 18 jaar. Ben je jonger dan 18, dan moet je helaas nog even wachten.

 

Hoe werkt een Getsby Prepaid Card

Een Getsby prepaid card werkt net even anders dan een normale creditcard. Na een snelle account registratie kun je kiezen uit de Virtual Black Card of Virtual Green Card. Hierbij selecteer je het saldo dat je direct nodig hebt op de prepaid Mastercard Card. Kies je een Green Card, dan kun je naderhand weer opladen met extra saldo via een uniek IBAN met je bankrekening. Dit is niet mogelijk bij Black Cards, aangezien dit wegwerpkaarten zijn. Je kunt in de check-out afrekenen met diverse betaalmethodes, waaronder iDEAL of bankoverboeking.

Na verwerking van de betaling ontvang je binnen 2 minuten een e-mail met daarin je 8-cijferige token. Bij de activering van je 1e prepaid Mastercard Card dien je je eenmalig te verifiëren. Elke volgende virtual card kan binnen een paar seconden geactiveerd worden. Na verificatie vind je de kaartgegevens in je in card account onder de “kaart” tab. Op de achterzijde van de kaart staan het 16-cijferige kaartnummer, de 3-cijferige CVV en vervaldatum die je moet gebruiken voor internet aankopen.

Gebruik je Getsby Card voor flexibiliteit en veiligheid

Onze prepaidkaarten zijn ontworpen voor flexibiliteit en veiligheid. We weten hoe gemakkelijk het is om in de schulden te raken, maar deze unieke kaarten beschermen je huidige – en toekomstige – financiële status. Met Getsby heb je volledige controle over hoeveel je uitgeeft en wanneer je het uitgeeft.

Worldwide acceptance

Wereldwijde acceptatie - Winkel je online of neem je internationaal contant geld op, onze Prepaid Cards zijn te gebruiken overal waar Mastercard wordt geaccepteerd. Laad hem gewoon op en geniet van het kopen van maaltijden, kleding en alles wat je maar wilt.

Geld inzamelen voor start-up

Geef terug - Onze betaalkaarten zijn geschikt voor een bijdrage aan crowdfunding campagnes en het doneren aan goede doelen. Je kunt ze gebruiken om je favoriete content creators op Patreon te ondersteunen en eenmalige betalingen te doen, waarbij je jouw persoonlijke informatie beschermt.

Streamingdiensten

Ga online - Hou je van entertainment? Je Getsby Prepaid Card kan je helpen bij het beheren van o.a. Netflix of Prime abonnementen en toegang geven tot de Apple en Google app stores. Zo kun je de nieuwste games en tv-shows kopen zonder het abonnement aan je bankrekening te koppelen.

Secure

Zeg nee tegen cybercriminaliteit - Nooit meer hoef je door je bankrekeningen spitten op zoek naar ongewenste transacties. Prepaid kaarten vereisen geen bankgegevens, wat betekent dat potentiële hackers niet bij je informatie kunnen komen. Bespaar geld, tijd en zorgen door fraude te vermijden en je geld veilig te houden.

De beste eigenschappen van Getsby Prepaid Cards:

 • Extra beveiligd dankzij Mastercard 3D Secure.
 • Kaart kosten al vanaf € 2,99.
 • Sla de BKR-toetsing over.
 • Besteed je geld zoals jij wilt, wanneer je maar wilt.
 • De zorgeloze manier om aankopen te financieren en je geld veilig te houden.
 • Kies tussen een Green en Black Card op basis van je behoeften.
 • Onze Green Cards zijn milieubewust en we planten een boom voor elke € 100 die je uitgeeft.
Mastercard beveiliging

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mijn Getsby Prepaid Card opwaarderen?

Het opwaarderen van de card is eenvoudig met ons systeem. Log in op je card account, klik vervolgens op ‘Opwaarderen’ en kies het bedrag dat je wil toevoegen via een creditcard. Je kunt ook saldo toevoegen via bankoverschrijving, deze wordt doorgaans binnen 15 minuten bijgeschreven, maar kan in sommige gevallen tot één werkdag kan duren.

Zijn Getsby Prepaid Cards veilig voor internet aankopen en in de winkels?

Ja, onze prepaid cards zijn zeer veilig en geven retailers geen persoonlijke informatie. Je kunt ze gebruiken zonder zorgen te maken over beveiligingslekken, met een reeks functies die zijn ontworpen om je te beschermen. Ze bevatten:

 • PCI DSS
 • 3D Secure Technologie
 • Tokenisatie
 • Biometrische Identificatie
 • Geen Bankrekening Vereist

Hoe kan ik met deze prepaid Mastercard Card in de winkel betalen?

Het unieke aan de virtuele prepaid kaarten van Getsby is dat ze toe te voegen zijn aan Apple Pay of Google Pay. Hierdoor is contactloos betalen mogelijk met onze virtual cards op fysieke winkels.

Kun je met een prepaid creditcard in het buitenland betalen?

Ja, de betaalkaarten worden geaccepteerd bij elke locatie die Mastercard accepteert. Als je echter op zoek bent naar de laagste tarieven, kun je onze Green Card gebruiken die zijn ontworpen voor internationale transacties.

Is een prepaid creditcard anoniem?

Prepaid creditcard bieden een extra laag veiligheid doordat je niet je echte bankgegevens deelt op het internet. Zoals bij elke betaalkaart aanbieder, moet je je eerst verifiëren voordat je toegang krijgt tot je prepaid card.

Bestel je Prepaid Cards online

Vraag online een digitale prepaid card aan en ontvang de activeringscode binnen 2 minuten per e-mail.

Getsby Prepaid Card aanvragen