Visa Mastercard

Prepaid card programma

Neem contact op

Lanceer een Prepaid Pard Programma

Het creëren van prepaid card programma’s komt steeds vaker voor. Zet gepersonaliseerde prepaid cards in om jullie huidige propositie te optimaliseren. Verhoog daarmee loyaliteit of werf nieuwe klanten. Wil je fintech startup beginnen? Bespaar tijd en middelen door jouw startup te lanceren met behulp van een white label card programma op een bestaand platform.

Word een Prepaid Program Manager

Getsby kan je helpen bij de realisatie van een Visa of Mastercard prepaid card programma. Wij zijn een officiële distributeur van DiPocket UAB en DiPocket ltd, waardoor we een op maat gemaakt programma voor je kunnen samenstellen die aansluit bij jullie wensen.

Waarvoor zet je een
Prepaid Card Programma in

Blokjes

Geef tegoed uit met jullie bedrijfslogo erop door white label-cadeaubonnen te verstrekken aan klanten en medewerkers. Elke keer dat de ontvanger de cadeaubon pakt, geeft dit direct een herinnering van wie hij of zij het cadeau heeft gekregen.

two colors card

Stel jullie eigen klantenkortingen en cashback-oplossing in met behulp van Mastercard of Visa kaarten. Creëer een gekaderd of gesloten klantenkaart programma op basis van Merchant ID's en Merchant Category Codes of maak gebruik van het hele betalingsnetwerk.

Huisje

Zet contant geld om naar closed-loop of open-loop betaalkaarten met onze kant-en-klare oplossingen voor cashless evenementen. Naast het gemak, zijn deze kaarten een mooie herinnering aan het evenement of festival

Snel toegang tot only fans accounts

Personeel belonen is nog nooit zo eenvoudig geweest! Gebruik de flexibiliteit van ons bestaande platform om uitbetalingen van tegoeden te stroomlijnen.

Prepaid Card Programma
functionaliteiten

Apple Pay/Google Pay


Voeg de veiligheid en het gemak van Apple Pay en Google Pay toe aan Plastic of Virtuele betaalkaarten

Bedrijfslogo en stijl


Leg jullie merk in de hand van de ontvangers met een eigen kaartontwerp in jullie stijl

Card Management Portaal


Web-based oplossing voor het uitgeven en beheren van kaarten, inclusief een uniek aanbod van directe uitgifte van virtuele kaarten

Kaart opwaarderen


Geïntegreerde oplossing voor de acceptatie van opwaarderingen met bestaande bankpas, creditcards en bankrekening

Bestedingsbeheer


Configureer jullie programma met behulp van instellingen om te bepalen hoe, waar en wanneer kaarten kunnen worden gebruikt

Gebruikersinterface op maat


White Label Progressive Web-app (PWA) en native apps zijn beschikbaar voor Apple en Android.

Kaartuitgevende pinapparaten


Veilig verkopen en opwaarderen van Mastercard of Visa kaarten in fysieke winkels of tijdens cashless evenementen

Snel op de markt gebrachte White Label-oplossingen


Zet een prepaid programma in recordtijd op met behulp van onze white label betaaloplossingen.

Over Getsby

Getsby is een gelicentieerd agent van DiPocket. DiPocket is een toonaangevende leverancier van zakelijke betalingen en betalingsoplossingen, met een vergunning om zowel in de EER (Bank of Lithuania) als in het VK (FCA) te opereren. Door gebruik te maken van Principal Memberships van Mastercard en Visa naast een technologisch platform, kunnen we kant-en-klare oplossingen leveren die voldoen aan jullie wensen, inclusief branding. Aanbiedingen variëren van kaartuitgifte en -verwerking, tokenisatie (Apple Pay en Google Pay) tot KYC en Open Banking.

Neem contact op
Getsby Dipocket