Steun je favoriete Patreon

Virtual debit Mastercard Card om te abonneren op Patreon

Steun je favoriete content makers op Patreon en krijg toegang tot hun YouTube-video’s, blogs, muziek en geweldige andere dingen met behulp van een Getsby Virtual Card. De Getsby is een wegwerp Mastercard Card waarmee je abonnementen kunt betalen zonder persoonlijke debit- of creditcardgegevens te delen. Het gebruik van onze tijdelijke VCC is veiliger, omdat je elke keer een uniek 16-cijferig nummer gebruikt. Dit is een perfecte manier om je privacy te beschermen!

Virtual Cards
voor Patreon

Disposable Virtual Mastercard Card

Virtual Black Card

Gebruik de Virtual Black Card als je je favoriete Patreon eenmalige of voor een korte tijd wilt steunen.

Met deze tijdelijke Virtual Cards kun je tot maximaal € 500 in één keer besteden.

Bestel direct
Lees meer
Sustainable Virtual Mastercard Card - Duurzaamheid

Virtual Green Card

Wil je een Patreon voor een langere periode steunen? Dan is deze Card iets voor jou!

De Virtual Green Card is een opwaardeerbare Card met hogere limieten voor dagelijks gebruik.

Bestel direct
Lees meer

Hoe gebruik je een Virtual Card bij Patreon

Bepaal eenvoudig hoeveel geld er op een Virtual Black Card staat door een waarde tussen de € 5 – € 500 voor de Card te kiezen. Gelukkig is het niet mogelijk voor een abonnement aanbieder  om te veel in rekening te brengen, dus je bent beschermd. Houd er voor de zekerheid rekening mee dat je een Card op elk moment kunt blokkeren. Zo heb je volledige controle mocht er iets gebeuren.

Je ontvangt binnen 2 minuten na ontvangst van betaling een token voor je wegwerp card per email. Gebruik na activering het 16-cijferige Mastercard nummer om discreet online aankopen te doen en zorg ervoor dat je privacy en echte creditcardgegevens veilig zijn.

Na het activeren van de Virtual Card, kunt je deze toevoegen aan je account. De Virtual Card kan worden gebruikt voor het opwaarderen van digitale wallets via 3D Secure. Nadat je de Card aan je Patreon-account hebt gekoppeld, kun je de Card gebruiken om abonnementen, unieke content zoals afbeeldingen of video’s te betalen en voor tips.

 

Koop online buiten de eurozone met je wegwerpkaart

Bereken de juiste waarde voor de eenmalige card (link) op basis van de huidige Mastercard wisselkoersen voor USD en GBP, inclusief 2,00% wisselkoerskosten.