email info@getsby.com

Waar kun je
je Getsby besteden

De meest geaccepteerde
giftcard van Nederland

De Getsby Virtual Mastercard Gift Card is de meest geaccepteerde giftcard van Nederland met momenteel ruim 130.000 fysieke locaties waar je het saldo kunt besteden. Er wordt hard gewerkt om het aantal locaties bijna te verdubbelen naar 230.000 voor eind 2022.

Gebruik de Virtual Gift Card om online en instore te winkelen, voor een gezellig etentje of steun er goede doelen mee. Gebruik de Virtual Card niet alleen in Nederland, maar ook tijdens een stedentrip, vakantie of op reis in het buitenland. Je kunt er namelijk wereldwijd mee betalen bij ruim 36 miljoen locaties waar Mastercard wordt geaccepteerd als betaalmiddel.

In Nederland alleen zijn er meer dan 130.000 locaties waar je de Virtual Gift Card kunt besteden. Aangezien het er zo veel zijn hebben wij alvast een selectie gemaakt van leuke plekken waar jij de card kunt gebruiken. Staat je favoriete (web)winkel, pretpark of restaurant er niet tussen? Niet getreurd, grote kans dat je de virtual gift card er gewoon kunt gebruiken.

12M+

Webshops

36M+

Acceptanten

Besteed hier je Getsby Mastercard

Dit zeggen zakelijke Getsby gebruikers:

Wessel Nieuwenweg

Bought 3 cards and struggled a bit with activation and reached out the customer service team and was helped extremely quickly & efficiently! Was very pleased with the responses! Thank you!

- 5stars
Mevrouw Rijvers

Super service!! Heel erg snel en vriendelijk! En super handig om mee te betalen!! 👍🏻👍🏻👍🏻

- 5stars
Joris Klaassen

Zelf een fout gemaakt bij het invullen van het mail adres. Kreeg dus geen activeringscode. Gemaild, binnen 5 minuten antwoord. Na 10 minuten alles opgelost. En dat om 21:00! Top!

- 5stars