email info@getsby.com

Steun goede doelen

Draag jouw steentje bij. Doneer gemakkelijk met je Virtual Mastercard Gift Card aan één van de geselecteerde goede doelen.

Steun een goed doel naar keuze

Veel organisaties zetten zich dagelijks belangeloos in voor goede doelen. Help deze goede doelen door donateur te worden. Hierdoor hebben ze de middelen voor (wetenschappelijk) onderzoek, ondersteuning van mensen met een beperking of om zieke kinderen op een leuke manier kunnen bijstaan.

Doneer met je Mastercard Gift Card

Heb je een Getsby Mastercard Gift Card ontvangen en wil je aan een goed doel schenken? Doneer vandaag nog met de card aan één van de onderstaande organisaties en lever zo een bijdrage. Mis je een goed doel dat je wil steunen in de lijst, ga dan naar Geef.nl voor nog meer keuze.

Om geld te doneren aan een goed doel met je gift card klik je op “DONEER NU”. Bepaal het bedrag dat je wilt doneren en selecteer daarna voor betaalmethode “creditcard”. Vervolgens kies je de betaalmethode “Mastercard”. Vul als laatste jouw adresgegevens in en ga verder naar “NU DONEREN”.

Doneer aan Eden Projects

Getsby steunt vanaf 2022 Eden Projects door elk kwartaal een bijdrage te leveren voor herbebossing in Kenya en Indonesië. Door deze projecten te steunen, helpen we het ecosysteem weer in orde te herstellen en creëren we werk voor lokale bewoners. Vind je dit een mooi doel en wil je eraan bijdragen? Via de onderstaande link kun je het saldo van je Virtual Gift Card doneren.

Steun Eden Projects