Hoe koop je V Bucks voor Fortnite met een prepaid card

Bijgewerkt: 02/11/2023

Wil je wat V Bucks kopen voor Fortnite? Wellicht vraag je je misschien af ​​hoe je dat kunt doen met een prepaid card. Het is eigenlijk vrij simpel! In deze blogpost beschrijven we het aankoopproces van V Bucks met een prepaid card. Laten we beginnen!

V-bucks

Wat zijn V-Bucks?

V-Bucks zijn de in-game valuta die wordt gebruikt voor Fortnite van Epic Games. Ze kunnen door Fortnite fans worden gebruikt om cosmetische items uit de winkel te kopen, en ook om Battle Passes of een van de upgrades ervan te kopen.

Wat is Fortnite?

Fortnite van Epic Games is een gratis te spelen online game die elementen van zowel bouw- als schietspellen combineert. Het doel is om de laatste speler te zijn die overeind blijft, en spelers kunnen ervoor kiezen om solo of in teams te spelen.

Welke betaalmethoden worden geaccepteerd

Fortnite accepteert verschillende betaalmethoden, waaronder creditcards, PayPal en sommige prepaidkaarten.

Waarom een ​​prepaid card gebruiken om V Bucks te kopen?

Als het gaat om online aankopen van Fortnite V Bucks, is een prepaid card voor gaming een veilige optie. Het is veiliger dan het gebruik van een bankpas of creditcard, omdat er een beperkt bedrag op de kaart wordt geladen. Bovendien, als een prepaid card ooit verloren of gestolen is, kun je deze annuleren en een nieuwe krijgen zonder dat je zich zorgen hoeft te maken dat fraudeurs je account belasten.

V Bucks bestellen met een prepaid card

 

Lees verder om erachter te komen hoe je een prepaid card kunt gebruiken om je digitale valuta voor Playstation, Xbox live, Nintendo Switch en Personal Computer te kopen.

Koop V-Buck met Microsoft Xbox live

Een prepaid card toevoegen aan je Microsoft Xbox-account

Je kunt een prepaid card gebruiken om dingen te kopen in de Microsoft Store online, op Windows 10 en op Xbox One. Een prepaid card aan je Microsoft-account toevoegen doe je zo:

 1. Ga naar www.microsoft.com/payments.
 2. Selecteer ‘Aanmelden’ en volg de instructies om toegang te krijgen tot je Microsoft-account. Als je er geen hebt, kun je er gratis een maken.
 3. Selecteer onder ‘Betalingsopties’ de optie ‘Een betalingsoptie toevoegen’ en selecteer vervolgens ‘Een creditcard of (prepaid) debit card’ toevoegen.
 4. Voer je prepaid card gegevens in en selecteer vervolgens ‘Opslaan’.

V-Bucks kopen in je Microsoft Xbox-account

Een manier om credits voor Fortnite te krijgen, is via je Microsoft-account. Om dit te doen, start je gewoon het spel en opent je de shop. Van daaruit selecteer je het gewenste aantal V-Bucks en volg je de aanwijzingen om de transactie te voltooien. Zodra de bestelling is voltooid, worden de credits toegevoegd aan je in-game tegoed.

Krijg V-Bucks voor Playstation

Een prepaid card toevoegen aan je Playstation-account

In een paar eenvoudige stappen voeg je een prepaid card toe aan je PSN-account.

 1. log in op je account op de PlayStation-website.
 2. Ga naar het gedeelte ‘Facturering en betalingen’ en selecteer ‘Betaalmethode toevoegen’.
 3. Voer je kaartgegevens in en kies het kaarttype (bijv. Mastercard, Visa, enz.).
 4. Bekijk de informatie en klik op ‘Verzenden’.

Zodra je prepaid card is toegevoegd, kun je deze gebruiken om aankopen te doen op de PlayStation-marktplaats of om PlayStation Plus-abonnementen te betalen.

Hoe Fortnite V Bucks te bestellen in de Playstation Store

Als je V-Bucks in de PlayStation Store wilt kopen, zijn er een paar dingen waar je rekening mee moet houden. Ten eerste accepteert alleen creditcards, debit cards, sommige prepaidkaarten en PayPal worden geaccepteerd. Om je bestelling te plaatsen, ga je gewoon naar de PlayStation-marktplaats en log je in met je PSN-gegevens. Navigeer vervolgens naar het gedeelte V-Bucks en selecteer het gewenste bedrag. Zodra je je betalingsgegevens hebt ingevoerd en je bestelling hebt bevestigd, worden de credits onmiddellijk aan je saldo toegevoegd.

Koop V-Bucks voor Nintendo Switch

Een prepaidkaart aan je Nintendo-account toevoegen

Als je Nintendo gaming naar een hoger niveau wilt tillen, moet je een prepaid card aan je account toevoegen. Hiermee kun je aankopen doen in de eShop en online multiplayer-games spelen. Hier is hoe het te doen:

 1. Log in op je Nintendo-account op de officiële website.
 2. Klik op de pagina “Profiel en instellingen”.
 3. Scrol omlaag naar het gedeelte ‘Betaalmethoden’ en klik op ‘Betaalmethode toevoegen’.
 4. Voer je prepaid card gegevens in en klik op ‘Opslaan’.

Nu je een prepaid card aan je account heeft toegevoegd, ben je klaar om te gaan winkelen voor games en andere inhoud in de eShop.

Fortnite v bucks bestellen in de Nintendo eshop

Spelers kunnen V-Bucks kopen in de in-game winkel. Start eenvoudig Fortnite op je Switch en selecteer het V-Bucks-pictogram in de rechterbovenhoek. Selecteer op het volgende scherm ‘V-Bucks inwisselen’. Je wordt doorgestuurd naar waar je een hoeveelheid V-Bucks kunt selecteren om te kopen. Nadat je een bedrag hebt geselecteerd, wordt je gevraagd om in te loggen op je Epic Games-account. Nadat je bent ingelogd kun je je betalingsgegevens invoeren. Na het invullen van de gegevens kun je de aankoop afronden.

Koop V Bucks bij Epic games voor op je PC

Een prepaid card toevoegen aan je epic games-account

Het toevoegen van een prepaidkaart aan uw Epic Games-account is een eenvoudig proces dat slechts enkele ogenblikken van je tijd in beslag neemt.

 1. Log in op je account en ga naar de pagina “Accountinstellingen”.
 2. Hier vind je een sectie met het label ‘Betaalmethoden’.
 3. Klik op de knop “Betaalmethode toevoegen” en selecteer “Creditcard”.
 4. Voer je cardgegevens in en klik op de knop “Kaart toevoegen”.

Dat is alles! Je prepaidkaart is nu gekoppeld aan je account en je kunt deze gebruiken om aankopen te doen in de Epic Games-winkel.

Bestel eenvoudig v-Bucks bij Epic Games

Om Fortnite credits te kopen in de Epic Games-winkel, moet je inloggen op je account en de optie ‘Aankopen’ selecteren. Van daaruit kun je het bedrag selecteren dat je wilt kopen. Nadat je het bedrag hebt geselecteerd, moet je de betalingsgegevens invoeren. Nadat de betaling is verwerkt, worden de credits direct aan je account toegevoegd. Houd er rekening mee dat je ze alleen met echt geld kunt kopen; ze kunnen niet worden gekocht met in-game valuta. Bovendien kan V-Bucks alleen worden gebruikt op ondersteunde platforms, waaronder pc, Mac, iOS en Android.