Online gaming with prepaid cards

Prepaid cards voor gaming

 • Betaal voor je games op Steam, de PlayStation, Xbox en nog veel meer
 • Beheer je gaming abonnementen
 • Koop mobiele games in de Android Play Store en App Store
 • Gebruik de kaart online en in winkels
Bestel direct een Virtual Card

Voor alle aankopen die gerelateerd zijn aan gaming kun je veilig een Getsby virtuele prepaid betaalpas gebruiken. Onze prepaid Mastercard betaalpassen maken het mogelijk om games te kopen. Je kunt betalen voor online gamen, streaming abonnementen en nog veel meer. Bovendien loop je veel minder risico dan wanneer je je eigen bankrekening gebruikt voor online gamen.

Bij zowel de herlaadbare Virtual Green Card als de eenmalig laadbare Virtual Black Card kun je kiezen hoeveel geld je op de kaart wilt zetten. Zo kun je een budget vaststellen en je daar ook aan houden. Je Getsby kaart is namelijk niet gekoppeld aan je betaalrekening. Dat zorgt ervoor dat je bankgegevens veilig zijn tegen diefstal.

Je kunt een virtuele betaalpas snel en gemakkelijk online bestellen. Je kiest een waarde tussen de 10 en 500 euro om op je virtuele betaalpas te laden (op een Virtual Green Card is het maximum 150 euro). Als je eenmaal geregistreerd bent en hebt betaald voor je virtuele kaart, krijg je een mail met daarin een toegangscode om je account te activeren. Om het verificatieproces compleet te maken, moet je ±30 minuten wachten voordat je toegang hebt.

Als je dit eenmaal gedaan hebt, kun je je prepaid Getsby betaalkaart gebruiken om bij meer dan 36 miljoen (online) winkels te kopen die Mastercard accepteren. Dat is ideaal voor mensen die het plezier van gamen willen ervaren zonder dat ze beperkt worden door een specifieke console, aanbieder of game.

Herlaadbare- en wegwerpkaarten

Iedereen beheert zijn geld op zijn eigen manier. Daarom bieden we twee soorten prepaid creditcards aan. Kies voor de optie die het beste bij je past.

Virtual Green Card

Virtual Green Card

 • Onmiddellijke levering
 • Geen BKR-controle
 • Apple Pay & Google Pay
 • Kaarttarief € 3.99 + 3.0%
 • Top-up: 3.0% (min € 2)
Lees meer
Virtual Black Card

Virtual Black Card

 • Onmiddellijk geleverd
 • Geen BKR-controle
 • Apple Pay & Google Pay
 • Kaarttarief € 2.99 + 3.0%
 • 5 kaarten per dag
Lees meer

Bescherm je privacy met gamen

Met een Getsby prepaid kaart kun je goederen kopen en gebruik maken van diensten. Dat kan anoniem en veilig. Onze prepaidkaarten zijn niet verbonden aan je bankrekening, dus aankopen zullen niet zichtbaar zijn voor je bank — zo heb je nog meer privacy.

Als je bankgegevens invult om te betalen kun je slachtoffer worden van datalekken, wat ertoe kan leiden dat persoonlijke gegevens in de verkeerde handen vallen. Aangezien prepaid creditcards niet verbonden zijn aan je bank kun je profiteren van een extra vorm van beveiliging die ervoor zorgt dat je gegevens beschermd zijn.

Bescherm je privacy met de Virtual Black Card - Getsby

Houd je geld veilig

Betalen met een van onze virtuele prepaidkaarten is veilig. Alle transacties worden geverifieerd met 3D Secure van Mastercard, biometrische verificatie of met je mobiele telefoon of het wachtwoord van je laptop.

Contactloos betalen met je Getsby kaart via Apple Pay en Google Pay kan met behulp van tokenisatie. Je kaartnummer wordt omgezet in een Token ID, waarin alleen de informatie staat die nodig is voor de transactie. Online transacties die met Token ID’s zijn gemaakt kunnen niet worden herleid tot de originele kaart. Je persoonlijke gegevens zijn altijd en overal veilig.

Houd je geld veilig op gaming platformen

Controleer je gaming uitgaven

Blijf de baas over je financiën met een prepaid virtuele creditcard. Je kunt kiezen hoeveel geld je op de kaart zet. Budgetteren is dan veel makkelijker. Dit is handig als je nauwkeurig wilt bijhouden hoeveel geld je uitgeeft, of als je wilt kunnen bepalen hoeveel geld jouw kinderen kunnen uitgeven als ze online aan het gamen zijn.

Het is begrijpelijk dat je als ouder zeker wilt weten dat je kind op een veilige manier speelt op het internet. Je wilt niet dat je kind te veel geld uitgeeft of ongeautoriseerde uitgaven doet. Je kunt dit blokken, maar je kunt ook een Getsby prepaid creditcard gebruiken. De Virtual Black Card blokkeert dergelijke praktijken automatisch.

Onze prepaidkaarten zijn niet verbonden aan je bankrekening, waardoor jij en je kinderen extra veilig kunnen betalen. Dit betekent ook dat als je een prepaid Getsby kaart gebruikt, je alleen kunt spenderen wat je op de kaart hebt gezet. Je kunt dus niet rood staan.

controleer je uitgaven met online gaming

Waar kan ik mijn prepaid virtuele kaart voor gebruiken?

Je kunt een prepaid virtuele kaart gebruiken bij elke winkel die Mastercard-betalingen accepteert. Of je nu een gamer bent of de ouder van een gamer: er is veel mogelijk. Je kunt Getsby’s prepaidkaarten gebruiken voor de volgende producten en diensten:

 • Online games kopen: online games kopen kan zonder een creditcard. Dat is ideaal als je om welke reden dan ook geen creditcard kan of wil aanschaffen.
 • Games en toebehoren kopen in winkels: zoals eerder genoemd kun je met een prepaid virtuele kaart betalen bij elke winkel die Mastercard accepteert. Als je je virtuele kaart toevoegt aan Apple Pay of Google Pay kun je contactloos betalen in een winkel.
 • Uitbreidingen van games kopen en andere extra’s in het spel: veel games bieden de mogelijkheid aan om uitbreidingen te kopen. Met een Getsby kaart kan je toebehoren voor je personages, munten en game packs van geautoriseerde winkels kopen. Te denken valt hierbij aan games als League of Legends en Fortnite.
 • Online games streamen en contentmakers volgen: met een Getsby kaart kun je veilig gebruik maken van streamingdiensten. Je kunt jouw favoriete contentmakers online volgen en betalen voor lidmaatschappen van gaming-diensten zoals Discord zonder dat je een creditcard nodig hebt.
 • Betalen voor lidmaatschappen voor een game: word lid van je favoriete gamenetwerken zoals Xbox Live en Playstation Plus.
 • Koop online mobiele games: koop games direct van de App Store en Google Play.

Prepaidkaarten voor gokken

Creditcards gebruiken voor online gokken is niet aan te raden. Een prepaid creditcard is het beste alternatief als je wilt gaan gokken.

Prepaid betaalkaarten zijn niet alleen veiliger dan standaard kaarten, maar kunnen ook stimuleren om op een verantwoordelijke manier te gokken. Je kunt je uitgaven beter controleren.

Met een Getsby Virtual Black Card kun je een waarde tussen 10 en 500 euro op de kaart laden. Je kunt alleen uitgeven wat er op de kaart staat. Het is niet mogelijk meer geld op de kaart te laden, waardoor het een geweldige optie is als je uitgaven bij gokken wilt controleren.

 

Bestel direct een Virtual Card

Veelgestelde vragen

Hoe gebruik ik een Getsby Virtual Card?

Om een Getsby Virtual Prepaid Debit Card online te gebruiken, selecteer je de Mastercard optie als je afrekent. Je vult het nummer van je Mastercard in, alsook de vervaldatum en de CVV code. Als je op betalen hebt geklikt, moet je je ePIN invullen om de transactie compleet te maken. Je kunt je Getsby kaart ook gebruiken voor contactloze betalingen in winkels door deze toe te voegen aan Apple Pay of Google Play.

Waar kan ik het geld dat op mijn virtual card staat spenderen?

Je kunt jouw Getsby virtuele betaalkaart gebruiken bij elke winkel die een Mastercard als betalingsmethode accepteert. Dit betekent dat je kunt shoppen bij meer dan 36 miljoen fysieke en online winkels wereldwijd.

Kan ik een virtuele creditcard meer dan een keer gebruiken?

Ja, je kunt jouw Getsby virtual card meer dan een keer gebruiken. Onze wegwerpbare Virtual Black Card kun je eenmalig opladen en is geldig voor een jaar. Dat betekent dat je de kaart alleen kunt gebruiken totdat het eerste gestorte bedrag op is. Daarna kun je er niet opnieuw geld op zetten.

Onze Virtual Green Cards zijn drie jaar geldig en wel opnieuw op te laden.

Wat is het verschil tussen een virtual card en een gaming gift card?

Het grootste verschil tussen virtuele betaalkaarten en gaming cadeaukaarten is de veelzijdigheid. Gaming gift cards kun je alleen bij bepaalde winkeliers, gameplatforms, games of consoles besteden. Je kunt ze niet voor andere winkels van concurrenten gebruiken. Een Xbox Gift Card kun je bijvoorbeeld niet gebruiken voor andere aankopen in de Microsoft Store of op Windows.

De virtuele betaalkaarten van Getsby kun je gebruiken bij iedere winkel die Mastercard accepteert. Daarom zijn ze een ideale keuze voor gamers die houden van veel keuzevrijheid in verschillende games.