Datingapps en websites - Header Image

Prepaid Card voor datingapps en websites

Bijgewerkt: 02/02/2024

Wil je je aanmelden voor een datingapps of -sites zonder je betaalpas of creditcard te gebruiken? Nou, dan heb je geluk! Onze virtuele kaarten kunnen gebruikt worden op elke online-datingsite of app die Mastercard accepteert.

Gebruik onze éénmalige Black Card en herlaadbare Green Card om te betalen voor abonnementen en in-app aankopen op volwassen dating websites.

Getsby Prepaid Virtual Cards

Virtual Green Card

Virtual Green Card

 • Direct geleverd
 • Geen credit check
 • Apple Pay & Google Pay
 • Card kosten € 3.99 + 3.0%
 • Opwaarderen: 3.0% (min € 2)
Lees meer
Virtual Black Card - Getsby

Virtual Black Card

 • Direct geleverd
 • Geen BKR toetsing
 • Apple Pay & Google Pay
 • Card kosten € 2.99 + 3.0%
 • 5 cards per dag
Lees meer

Wat is een prepaid creditcard?

Een prepaid creditcard is een virtuele of fysieke kaart waarop vooraf je saldo stort. Je gebruikt ze om aankopen te doen in winkels en online, of om geld op te nemen bij geldautomaten. Doordat de kaart niet direct is gekoppeld aan je bankrekening, is er geen mogelijkheid om te veel uit te geven of in het rood te staan.

Deze kaarten werken op dezelfde manier als reguliere debit- en creditcards. Bij het afrekenen moet je het 16-cijferige kaartnummer, vervaldatum en de CVV invoeren.

Je kunt onze Getsby virtuele prepaid kaarten gebruiken bij elke winkel die Mastercard accepteert. Dit omvat abonnementsservices, online winkels en fysieke winkels.

Voor welke datingapps en -sites kan ik een prepaid creditcard gebruiken?

Hoewel er veel gratis datingsites zijn, bieden de meeste ook abonnementsservices aan. Je kunt een prepaid kaart gebruiken om abonnementen, lidmaatschappen en extra’s te kopen op de volgende datingapps.

Onthoud dat abonnementen en aankopen met een prepaid kaart niet op je bankafschrift verschijnen.

Tinder

Tinder is een op locatie gebaseerde dating-app met 75 miljoen maandelijkse actieve gebruikers. De app heeft het ‘swipe’-systeem populair gemaakt, waarbij je naar rechts veegt als je een profiel leuk vindt en naar links als dat niet het geval is. Zodra je gekoppeld bent met een andere gebruiker is het mogelijk om privéberichten naar elkaar sturen.

Naast de gratis versie heeft Tinder drie abonnementstypen: Plus, Gold en Platinum. Met de betaalde abonnementen krijg je toegang tot extra functies zoals onbeperkte likes en berichten versturen voordat je gekoppeld bent.

Je kunt betalen voor een van de Tinder-abonnementen met onze Getsby prepaid kaart. Dit is een discrete methode die het abonnement niet op je bankafschrift laat zien. Het gebruik van onze prepaid kaart is ook een geweldige manier om je aan te melden voor de gratis maand proefperiode. Je kunt het abonnement annuleren voordat de eerste betaling wordt gedaan.

Tinder logo

Happn

Happn is net als Tinder een op locatie gebaseerde dating-app die je verbindt met een andere gebruiker als jullie recentelijk elkaars pad hebben gekruist. Je krijgt alleen andere gebruikers te zien als jullie binnen 250 meter van elkaar zijn geweest. Indien jullie elkaars profielen leuk vinden, kunnen jullie met elkaar beginnen te chatten.

Je kunt betalen voor een Happn Premium-abonnement met een Getsby prepaid kaart. Je moet kiezen of je een maandelijks, zesmaandelijks of jaarlijks abonnement wilt. Happn zal om je kaartgegevens vragen en een automatische verlenging instellen voor je gekozen abonnement. Je kunt ook extra’s kopen, zoals extra SuperCrushes.

Happn logo

Bumble

Bumble is een dating-app waarmee vrouwelijke gebruikers de eerste zet kunnen doen. Mocht je gematcht bent met een andere gebruiker, kan alleen de vrouw het eerste bericht sturen. De match gaat verloren als de vrouw geen bericht stuurt.

Op Bumble zijn er twee abonnementsservices die je kunt kopen: Bumble Boost en Bumble Premium. Ze bieden extra functies zoals geavanceerde filters, swipe-bewegingen en rematches (als een match is verlopen).

Om een Bumble-abonnement te kopen, kun je onze Getsby prepaid betaalkaarten gebruiken. Het gebruik van een prepaid kaart voorkomt dat er geld wordt afgeschreven voor abonnementen die je niet langer wilt. Ze helpen ook om je Bumble-aankopen anoniemer te houden.

Bumble logo

Hoe werken prepaidkaarten op datingapps en websites?

Prepaid betaalkaarten werken op dating websites en apps op dezelfde manier als credit- en debitcards. Wanneer je je abonneert, voeg je eenvoudig de gegevens van de prepaidkaart toe en wordt je kaart belast.

Je kunt prepaidkaarten ook gebruiken om je aan te melden voor proefperiodes bij datingapps. Net voor het einde van je gratis proefperiode kun je je abonnement annuleren, zodat er geen automatische verlenging plaatsvindt. Je kunt er ook voor zorgen dat er niet genoeg saldo op de kaart staat, zodat het abonnement automatisch wordt geannuleerd.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van een prepaidkaart voor datingsites en -apps?

Er zijn verschillende voordelen aan het gebruik van prepaidkaarten op datingplatforms en -apps.

Deze bevatten:

 1. Extra veiligheid – Een groot zorgpunt bij het gebruik van credit- en debitcards online is dat je gegevens in verkeerde handen kunnen vallen. Gelukkig zijn prepaidkaarten niet direct gekoppeld aan je bankrekening, waardoor fraudeurs geen toegang hebben tot je totale tegoeden.
 2. Privacy – Aangezien prepaidkaarten niet zijn gekoppeld aan je bankrekening, verschijnen alle uitgaven die je doet niet op je bankafschrift. Je kunt een abonnement of aankoop doen bij een online-datingservice zonder je zorgen te maken dat het op je afschrift verschijnt.
 3. Budgettering – Je kunt alleen uitgeven wat er vooraf op de kaart is geladen. Er is geen mogelijkheid tot rood staan, dus je kunt niet te veel uitgeven. Het is ook handig als je zeker wilt weten dat een abonnement wordt geannuleerd.
 4. Geen kredietcontroles – Met prepaidkaarten leen je geen geld, dus ben je niet onderworpen aan een kredietcontrole. Het enige wat je nodig hebt om je aan te melden voor een Getsby-kaart is je volledige naam en een geregistreerd adres. Onze kaarten zijn beschikbaar voor iedereen boven de 18 jaar en een inwoner van de EER, EVA of VK bent.

Bestel je Prepaid Card online

Ontvang binnen 2 minuten na bestelling per email de activeringscode van je virtual card.

 

Koop direct je virtual card