Cadeaubonnen voor personeel

Cadeaubonnen voor personeel: waarom is Virtual Mastercard het beste

Vraag een offerte aan

Beloon medewerkers met een digitale Giftcard

 Stroomlijn je beloningsprogramma voor medewerkers met Getsby digitale giftcards. Maak een einde aan alle tijd en moeite die nodig is voor het kopen en bezorgen van cadeaus voor verjaardagen, feestdagen, pensioenvieringen en bonussen.

Getsby digitale cadeaubonnen worden automatisch gedistribueerd, zijn online te benaderen en gemakkelijk uit te geven. En ze zijn volledig veilig. Je kunt de Getsby giftcard gebruiken bij maar liefst 36 miljoen online en fysieke winkels. Bestel de digitale cadeaubon vandaag nog en geef je medewerkers de beloning die ze echt willen.

Virtual Gift Card EUR - Getsby

Virtual Gift Card – EUR

 • Wereldwijd geaccepteerd in winkels en online
 • Opwaardeerbaar tot € 1000
 • Vervaldatum na 3 jaar
 • Geen gebruikskosten
 • Tegoeden beschermd volgens EMI richtlijnen

 

Lees meer
Giftcards

Virtual Gift Card – GBP

 • Wereldwijd geaccepteerd in winkels en online
 • Opwaardeerbaar tot £ 900
 • Vervaldatum na 3 jaar
 • Geen gebruikskosten
 • Tegoeden beschermd volgens EMI richtlijnen

 

Lees meer

Op deze pagina:

▸ Wat is een Virtual Mastercard gift card?

▸ Hoe werkt een digitale cadeaubon?

▸ Waar is een virtuele cadeaubon te besteden?

▸ Wat zijn de voordelen van digitale cadeaubonnen?

▸ Waarom moet je een Getsby virtuele cadeaubon kiezen?

▸ Waarom zou je medewerkers belonen met een digitale cadeaubon?

 

Medewerkers belonen is een fantastische manier om te motiveren, tevredenheid te bevorderen en loyaliteit op te bouwen. Cadeaus en andere beloningen geven medewerkers namelijk het gevoel dat hun harde werk gezien en gewaardeerd is door hun werkgever.

Misschien gaat het hartstikke goed met je bedrijf en werken collega’s hard om dat te bereiken. Of misschien zijn de feestdagen aangebroken na een succesvol jaar, of heeft een bepaald team alle targets gehaald. Er zijn voldoende redenen waarom een significant moment of hard werken niet onopgemerkt mag blijven.

Het kan lastig zijn te kiezen hoe je werknemers wil belonen. Je wil er zeker van zijn dat mensen écht blij zijn met je gebaar en dat het in verhouding is tot het harde werken dat ze hebben verricht. Sommige werkgevers kiezen er daarom voor om cadeaubonnen te gebruiken. Zo kun je hetzelfde bedrag aan ieder persoon uitgeven. Het vinden van een goede aanbieder kan wel een moeilijk proces zijn.

Hoe weet je nu zeker dat de medewerker de cadeaukaart kan besteden aan iets dat hij écht wil? En wordt die cadeaubon wel overal geaccepteerd, als je ook werknemers in het buitenland hebt? Het antwoord is daarom de virtuele cadeaukaart: het perfecte cadeau voor elke werknemer, aangezien jij als werkgever bepaalt hoeveel geld erop gestort wordt. Er zijn veel digitale cadeaubonnen voor personeel om uit te kiezen. Hoe weet je nu welke de beste optie is voor jouw bedrijf?

We gaan kijken naar de verschillende digitale cadeaubonnen voor werknemers in het buitenland en ontdekken waarom de Virtual Mastercard gift card misschien wel de beste optie is om personeel te belonen.

Wat is een Virtual Mastercard Gift Card?

Virtual Mastercard gift cards zijn prepaidkaarten die niet aan een specifieke bankrekening zijn gekoppeld. Ze werken net als gewone cadeaubonnen, maar dankzij het ‘digitale’ aspect zijn ze een stuk duurzamer. Er komt namelijk geen plastic bij kijken.

De meeste cadeaubonnen kun je alleen bij bepaalde winkels verzilveren. Een Getsby virtuele cadeaubon kun je overal gebruiken waar Mastercard wordt geaccepteerd. De Getsby Virtual Mastercard Gift Card kun je dus bij meer dan 36 miljoen winkels wereldwijd uitgeven. Daardoor heeft de ontvanger een schat aan keuze.

Laten we verder in de materie duiken en ontdekken hoe virtuele cadeaubonnen werken.

Hoe werkt een digitale cadeaubon?

Een digitale cadeaubon werkt eigenlijk hetzelfde als andere virtuele prepaid kaarten. De gift card heeft een vaste prepaidwaarde en kan worden gebruikt na het activeren door de gebruiker die de kaart heeft ontvangen. De prepaid waarde bepaald de gever, jij dus.

Wanneer de gebruiker online iets heeft gevonden dat hij wil hebben en wil afrekenen, moet hij de Mastercard-optie selecteren en de relevante details van de virtuele digitale giftcard invoeren.

Een digitale giftcard kun je ook toevoegen aan een bestaand Google Pay- of Apple Pay-account. Zo wordt het betalen van online aankopen eenvoudiger en sneller. Met de contactloze betaaloptie van Google en Apple kun je gemakkelijk afrekenen met je smartphone.

Terug naar het begin ▴

Waar is een digitale cadeaubon te besteden?

 Een Getsby Virtual Mastercard Gift Card gebruik je voor aankopen bij elke winkel die Mastercard accepteert. Dat betekent dat je met de digitale giftcard bij meer dan 36 miljoen handelaren terecht kunt.

Dat kunnen zijn:

 • Apps van de Google Play Store, Apple App Store en andere online applicaties en software.
 • Online winkels zoals Amazon, Bol.com, AliExpress en duizenden anderen.
 • Abonnementsdiensten zoals Amazon Prime, Netflix en Spotify.
 • Online gaming platforms zoals Playstation Plus, Xbox Live, Fortnite, Fifa en League of Legends.
 • Je kunt de Getsby Virtual Mastercard gift card ook gebruiken in winkels door de kaart toe te voegen aan Apple Play of Google Pay. Op die manier is de digitale cadeaubon ook te gebruiken bij winkels, pretparken, bioscopen, hotels en meer.

 

Vraag een offerte aan

Wat zijn de voordelen van virtuele cadeaubonnen?

De digitale giftcard heeft veel voordelen die het een goede optie maken als cadeaubon voor personeel.

Een digitale cadeaubon kun je direct gebruiken. Ze hoeven niet te worden bezorgd en de gebruiker heeft direct toegang tot het geld. Dat biedt ook flexibiliteit als het gaat om het moment waarop je de digitale cadeaubon voor je personeel bestelt. Je hoeft er niet extra vroeg bij te zijn. Je bestelt de digitale cadeaubonnen gewoon wanneer dat nodig is.

Bovendien, omdat de kaart virtueel is en dus online toegankelijk, kan de gebruiker de kaart niet kwijtraken of beschadigen.

Nog een voordeel van virtuele cadeaubonnen is dat ze een milieuvriendelijk alternatief zijn op fysieke plastic cadeaukaarten. Omdat het niet nodig is ze met de post te versturen, bespaar je ook nog op verzendkosten en materialen voor verzending.

Terug naar het begin ▴

Waarom zou je een Getsby digitale cadeaubon kiezen?

Veel virtuele cadeaubonnen kun je alleen besteden bij een selectie van online winkels die in een specifiek land actief zijn.

De VVV cadeaubon is daar een voorbeeld van. Dat is een bekende aanbieder van digitale cadeaubonnen. Echter kun je de VVV bon maar bij een beperkt aantal winkels gebruiken. De papieren cadeaubon kun je niet bij webshops gebruiken.

Er zijn ook fysieke en virtuele cadeaubonnen gekoppeld aan een enkele online winkel. Dat betekent dat je ze ook alleen daar kunt uitgeven. Een Amazon cadeaubon geeft de gebruiker toegang tot miljoenen producten op Amazon, maar wel alleen daar. Bovendien kun je het geld niet uitgeven aan het Amazon-platform zoals Prime.

Andere fysieke en virtuele cadeaubonnen kunnen gekoppeld zijn aan een enkele winkelier, wat betekent dat ze slechts bij één online winkel kunnen worden uitgegeven. Een Amazon-cadeaubon geeft de gebruiker bijvoorbeeld toegang tot de miljoenen producten die op Amazon kunnen worden gekocht, maar gebruikers kunnen hun cadeaugeld niet uitgeven aan het Amazon-platform. Amazon heeft tal van geweldige producten, maar de ontvanger geeft er misschien de voorkeur aan om hun cadeaubon uit te geven aan een diner in hun favoriete restaurant of om een ​​lokale kledingwinkel te steunen. Met een virtuele Mastercard gift card kan dat, mits de winkelier Mastercard accepteert.

Ook kan een Amazon-cadeaubon alleen worden besteed op de lokale Amazon-site. Je kunt dus geen aankopen doen vanuit het buitenland. Heb je dus personeel in verschillende landen? Dan moet je meerdere accounts hebben en met de lokale valuta werken.

Een virtuele Getsby digitale cadeaubon kan in miljoenen online winkels worden gebruikt. Als je de kaart aan een Apple Pay- of Google Pay-account koppelt, kun je het geld ook nog uitgeven met aankopen in een fysieke winkel.

De Virtuele Mastercard gift card kun je niet alleen wereldwijd in winkels uitgeven. Het is ook een van de weinige cadeaubonnen die internationaal worden uitgegeven. Dat maakt ze ideaal als beloning voor bedrijven die actief zijn in meerdere landen.

amazon giftcard
 • Aantal Acceptanten
  Alleen Amazon websites
 • Internationaal gebruik
  Alleen bruikbaar bij de website van het land van aanschaf
 • Wordt uitgegeven
  Alleen uitgegeven door de Amazon-website van een specifiek land
 • Houdbaarheid
  10 jaar
 • Beperkingen
  Alleen geaccepteerd bij Amazon, bedrijven moeten een account hebben per land waar ze een kaart willen gebruiken.
 • Bijkomende kosten
  Geen extra kosten
 • Voordelen
  Geen bijkomende kosten en 10 jaar geldig.
Virtual Gift Card EUR - Getsby
 • Aantal Acceptanten
  Meer dan 36 million
 • Internationaal gebruik
  Wereldwijd geaccepteerd
 • Wordt uitgegeven
  Wereldwijd
 • Houdbaarheid
  36 maanden
 • Beperkingen
  Alleen bruikbaar in winkels die Mastercard accepteren
 • Bijkomende kosten
  €3.99 + 2% activeringskosten
  2% kosten voor gebruik in het buitenland
  Geen kosten voor inactiviteit
 • Voordelen
  Een overzichtelijk platform waar je alle kaarten kunt aanschaffen en uitgeven over de hele wereld
vvv cadeaukaart
 • Aantal Acceptanten
  Ruim 16.000 winkels en 1.195 webshops
 • Internationaal gebruik
  Nederland
 • Wordt uitgegeven
  Nederland
 • Houdbaarheid
  Onbeperkt (vanaf 4 jaar gaat elk jaar €6 van je tegoed af)
 • Beperkingen
  Kan alleen bij aangesloten retailers gebruikt worden
 • Bijkomende kosten
  Verzendkosten vanaf € 1,95
 • Voordelen
  Feestelijke cadeauverpakkingen en een persoonlijke boodschap

Waarom je medewerkers belonen met een digitale cadeaubon?

Medewerkers belonen biedt veel voordelen. Betere prestaties, meer toewijding, extra motivatie en loyaliteit zijn slechts enkele voorbeelden daarvan.

Hard werk erkennen door middel van belonen stimuleert het moreel op de werkvloer en vergroot tevredenheid. Het betekent ook dat werknemers eerder bij je bedrijf blijven omdat ze zich gewaardeerd voelen.

De voordelen van een digitale giftcard zijn niet beperkt tot werknemers. Het bedrijf zelf heeft ook baat bij de positieve effecten van blije medewerkers. Uiteindelijk profiteer je als werkgever dus van hogere productiviteit, hogere werkstandaarden, lager verzuim en mogelijk zelfs meer winst.

Je moet ernaar streven om medewerkers vaak te belonen met kleinere geschenken of minder vaak met grotere geschenken. Het klinkt misschien tegenstrijdig, maar werknemers waarderen vaak kleinere, frequente geschenken boven duurdere beloningen. Een virtuele cadeaubon is ideaal voor beide scenario’s, omdat je de waarde van de kaart zelf kiest.

Het geven van cadeaus wordt dankzij de Virtual Mastercard gift card veel makkelijker. Bazen en managers die hun hoofd breken over een geschikt cadeau vinden voor iemand die ze eigenlijk niet kennen? Dat is verleden tijd. De werknemer kan zelf kiezen waar hij zijn geschenk aan uitgeeft.

Bovendien biedt Getsby één gebruiksvriendelijk platform waarmee je cadeaubonnen direct overal ter wereld kunt uitgeven. Daardoor is het belonen van je personeel makkelijker dan ooit.

Ten slotte kunnen deze virtuele cadeaubonnen eenvoudig worden verzonden naar zowel externe als in-office medewerkers.

Het is belangrijk dat medewerkers weten wat er van ze verwacht wordt en welke doelen ze moeten bereiken om passende beloning te ontvangen vanuit hun werkgever. Zo voelt niemand zich vergeten in hun harde werken en loyaliteit. Zorg ervoor dat je consistent blijft met het geven van beloningen en stel duidelijke doelen om die beloningen te behalen.

 

Vraag een offerte aan

 

Conclusie

Een Virtual Mastercard gift card is de ideale beloning voor al je medewerkers. Je kiest zelf hoeveel geld je op de prepaid kaart zet en je personeel kiest uit miljoenen opties als het gaat om het uitgeven. Ze zijn niet beperkt tot een winkel of merk. Bovendien zijn Virtual Mastercard gift cards een flexibele en eenvoudige optie. Je kunt er meer bestellen en hebt ze direct wanneer ze nodig zijn. Er is geen vertraging bij de levering mogelijk met virtuele cadeaubonnen.

Wil je medewerkers dus belonen voor extra uren, hard werken of behaalde targets? Overweeg dan een Virtual Mastercard gift card als beloning en als teken dat hun inspanning niet onopgemerkt is gebleven.

Terug naar het begin ▴