Cadeaubon voor hem

21 REDENEN OM NIET MEER VERDER TE ZOEKEN

Een cadeau voor hem is lang niet altijd even eenvoudig te vinden. Soms houden we het daarom maar op een cadeaubon. Daar kun je niks mis mee doen, toch? Ook een cadeaubon voor hem is nog niet automatisch een garantie op succes. Van Blokker tot Kruidvat: iedereen heeft natuurlijk zijn favoriete winkel en ergens zal je keuzes moeten maken. Of niet? De Getsby Mastercard Gift Card vormt de uitzondering op de regel. Met deze giftcard kan hij bij meer dan 35,9 miljoen (web)shops winkelen. Dat zijn inderdaad bijna 36.000.000 redenen waarom je niet verder hoeft te zoeken naar een cadeau voor hem. Wij houden het echter op de 21 bijzonderste.

# 1. EEN IDEALE CADEAUBON VOOR DE ONLINE SHOPPER

Wie houdt van online shoppen, krijgt er met de Getsby Mastercard Gift Card een wel heel leuke compagnon bij. Zo kun je de cadeaubon gewoon gebruiken voor online aankopen. Denk maar aan Bol.com of Coolblue, die producten in de meest diverse categorieën online verkopen. Tegenwoordig kan men er zelfs alcoholische dranken kopen voor het volgende verjaardagsfeestje! Of toch liever een hippe televisie, spulletjes voor de babykamer of potten en pannen? Voor de online shopper zijn er geen grenzen. En daar draagt de Getsby Mastercard Gift Card graag aan bij.

# 2. IDEAAL VOOR DE GAMEFANAAT

Er zijn zo van die spullen die we sneller geneigd zijn online te kopen. Games vormen daar slechts een voorbeeld van. Hoe dan ook, hij kan de bon tevens gebruiken voor tegoed bij Playstation Network of xbox live. Liever even gamen in de trein? Dan kan hij de cadeaukaart perfect besteden in de Google Play store. Uiteraard hoeft de online belevenis geen grenzen op te leggen. Wie z’n games eerder wil kopen in speciaalzaken zoals Game Mania of in de meer algemenere Media Markt, kan de Getsby Mastercard Gift Card daar gewoon gebruiken. Overal waar ze Mastercard accepteren, doet de giftcard immers z’n ding.

# 3. EEN CADEAUBON KLINKT ALS MUZIEK IN DE OREN

Dat een cadeaubon voor hem altijd een goed idee is, hoeven we jou vast niet te vertellen. De vrijheid om zelf een geschenk te kiezen wordt door mannen hoog in het vaandel gedragen. Meer zelfs: voor hen klinkt het als muziek in de oren. Soms letterlijk. Een hippe plaat of een nieuwe cd is misschien wel leuk, maar soms willen we nu eenmaal zelf de leukste beats uit kunnen kiezen. Met deze bon kan hij heerlijke songs kopen via iTunes of meteen een abonnement nemen op Spotify. Zo zien muzikanten ook nog eens eerlijk hun centjes. Is hij ook die mening toegedaan? Dan is het een ideale cadeaubon voor hem. Uiteraard kan hij ook gewoon bij Bol.com een plaat naar keuze kopen. Dat laatste is extra handig, want misschien is de platenspeler ook gewoon aan vervanging toe!

# 4. ZOEKEN NAAR KLEDING DAT ALTIJD PAST

Ook mannen zwichten soms voor nieuwe kledingstukken. Een hippe broek, een cool stel sneakers of toch maar een nieuwe stropdas? Extra leuk, maar over smaken valt niet te twisten. Kleding kopen voor hem? Dat is dan ook allesbehalve eenvoudig en biedt deze giftcard de ideale oplossing. Hij kan immers zelf op zoek gaan naar de kledingstukken die het best bij ‘m passen. Online kan hij bijvoorbeeld schoenen bestellen via Zalando, tenzij hij uiteraard de voorkeur geeft aan Foot Locker. Of wat dacht je van de Nike StoreScore of JD Sports? Passen de kleren niet? Dan kan hij gewoon nog steeds z’n retourrecht uitoefenen. Natuurlijk kan hij ze ook gewoon meteen passen indien hij de giftcard in het plaatselijk winkelcentrum gebruiken wil. Jij gaat toch mee om hem te begeleiden door het rijkelijk labyrint aan herenkleding?

# 5. HANDIGE HARRY? EEN IDEALE CADEAUBON VOOR HEM

Veel is natuurlijk afhankelijk van de reden waarom je de cadeaubon voor hem koopt. Gaat het om een geschenk voor een housewarming? Dan zal het een gewild geschenk zijn. Met zo’n cadeaubon kan hij immers niet alleen decoratiestukken of meubels kopen in de Ikea, maar ook bij de typische doe-het-zelfwinkels kan hij gewoon terecht. Misschien is het dan ook een ideaal moment om die aftandse zaag door een nieuw model te vervangen en efficiënt aan de slag te gaan. Of het is gewoon extra leuk bij het kopen van een fris laagje verf… Met de Getsby Mastercard Gift Card kan hij terecht bij doe-het-zelfwinkels zoals GammaPraxis en Karwei. Super handig dus.

# 6. EEN LUXUEUS CADEAU VOOR EEN SPECIAAL IEMAND

Wie een luxueus cadeau voor hem in gedachten heeft, kan denken aan een Getsby Gift Card van 250 euro. Ideaal voor de grotere gelegenheden, denk maar aan een trouwfeest. Het geeft uiteraard ook de beste ammunitie voor mannen die graag stijlvol en elegant door het leven gaan. Zo kunnen zij bij de Bijenkorf misschien wel een exclusieve lederen jas kopen of erg handige verzorgingsproducten aanschaffen bij MenCare. Maar misschien kunnen ze gewoon genieten van één van de beste parfums. Natuurlijk kan hij voor dat laatste ook terecht in fysieke winkels van ICI PARIS XL en Douglas, zodat hij zelf de verschillende reukjes kan uitproberen. Budgettaire kopzorgen hoeven hem dankzij de giftcard niet te belemmeren. Soms mag het immers wat meer zijn. Net dat maakt Getsby zo leuk.

# 7. HANDIGE VIRTUAL CARD VOOR LAST MINUTE CADEAU

Daar verschijnt ineens die melding op Facebook… Cadeau vergeten te kopen? Iedereen heeft het vast al eens meegemaakt. De Getsby Mastercard Gift Card is en blijft echter een ideaal geschenk. Natuurlijk kies je dan wel even voor onze handige virtual card. Je kunt het immers als last minute cadeau aankopen en meteen virtueel cadeau doen. Niemand hoeft te weten dat je die verjaardag eigenlijk vergeten bent… Wat het  eveneens een ideaal geschenk maakt voor wanneer jullie elkaar niet meteen kunnen zien, doordat jij in het buitenland zit of gewoon omdat Nederland nu eenmaal heel uitgestrekt is. Dat de Getsby Gift Card extra multifunctioneel is, is bij deze andermaal bewezen.

# 8. GEWOON, VOOR EEN GEZELLIG SAMENZIJN

Geef je jouw vriend een leuke cadeaucheque? Dan wil je daar stiekem ook van genieten. Wie weet neemt hij jou wel mee voor een leuke trip met overnachting? Of gaan jullie samen na hoe fout ze jullie naam bij Starbucks schrijven kunnen? Het belangrijkste is natuurlijk dat hij volledig vrij spel krijgt: met de cadeaubon kiest hij waar jullie stoppen. Dat laatste is maar goed ook, soms word je nu eenmaal moe van altijd zelf te moeten kiezen.

# 9. KOOP EEN CADEAUBON VOOR HEM IN ANDERE VALUTA

De Getsby Mastercard Gift Card kun je niet alleen in Euro’s kopen, maar ook in Ponden (£). Ideaal voor mannen die zich niet laten begrenzen en ook wel eens in het buitenland winkelen. Of gewoon een fantastisch extraatje voor tijdens die citytrip naar Londen!

# 10. GEEN BEPERKINGEN DOOR HET AANKOOPBEDRAG

Het bedrag op de kaart hoeft de aankoop niet te beperken, integendeel. Kost de aankoop meer dan het saldo op de giftcard? Dan vraagt hij toch gewoon even of hij in twee keer kan betalen! Het is dus een echt extraatje zonder dat hij trouw moet blijven aan het bedrag van het geschenk.

Ook online kun je overigens een aankoop doen die duurder is dan de waarde van de Getsby. Leg hem even uit hoe hij zijn giftcard kan toevoegen aan z’n Paypal account en het wijst zichzelf al snel uit. Daarnaast kan hij natuurlijk ook altijd credits kopen voor de desbetreffende website.

# 11. EEN LEUKE MANIER OM TE DONEREN AAN EEN GOED DOEL

Sommigen krijgen liever geen geschenkjes en vragen genodigden gewoon om iets te geven aan een goed doel. Wat ons betreft is dat altijd een goed idee. Toch kun je de rollen ook omdraaien. Zo koop je perfect een cadeaubon voor hem zodat hij zelf aan een goed doel schenken kan. Via de website van Getsby kan hij aan meer dan zestig verschillende organisaties doneren, van Think Pink tot Amnesty International. Hiernaast kan hij de Getsby Gift Card ook gewoon gebruiken via online schenkdiensten zoals Geef.nl.

# 12. EEN IDEALE CADEAUBON VOOR HEM OP VAKANTIE

We haalden het eerder al aan: de Getsby Gift Card wordt ook gewoon in het buitenland geaccepteerd. Hierdoor is het meteen ook een ideaal geschenk voor op vakantie. Zo kan hij er misschien wel een hip restaurant mee bezoeken of eindelijk de (bungee)sprong wagen… Met maar liefst 35,9 miljoen locaties waar hij betalen kan, zal hij ook op reis vast een geschikt geefmoment vinden.

# 13. GENIET VAN EEN BEDENKTERMIJN

Het voordeel van een online geschenkje kopen voor hem? Dat is volgens velen de bedenktermijn. Blijkt hij niet zo’n fan te zijn van die nieuwe broek, dan kun je ‘m meestal nog gewoon terugzenden en het aankoopbedrag teruggestort krijgen. Bij Getsby blijf je van hetzelfde voordeel genieten. Ook hier krijg je immers veertien dagen bedenktermijn op de giftcard. Voorwaarde is natuurlijk wel dat de kaart niet geactiveerd is.

# 14. HAAL HET MAXIMALE UIT JOUW CADEAU

Uit onderzoek blijkt dat maar liefst 30% van alle cadeaubonnen nooit worden gebruikt. Vaak weet men niet wat te kopen of heeft men helemaal geen feeling met de winkel in kwestie. Hiernaast is er een grote groep consumenten die wel iets kopen maar de bon nooit helemaal opgebruiken. Kleine restwaarden van enkele euro’s zorgen in dergelijke gevallen voor gratis geld voor de bedrijven in kwestie. Bij de Getsby Gift Card haal je het maximale uit jouw cadeaubon, al was het maar omdat hij met die laatste euro’s ook de boodschappen betalen kan.

# 15. ONLINE SALDO CHECKEN

Fysieke winkels kiezen steeds vaker voor cadeaukaarten. Toch lopen zij nog steeds tegen een aantal beperkingen aan. Zo kun je ze vaak enkel gebruiken in de fysieke winkel en niet in hun online webshop. Bovendien moet je het kassabonnetje bewaren om te weten hoeveel het resterend saldo bedraagt. Bij Getsby is dat volledig anders en kan je zowel online als offline winkelen. Eenmaal thuis kan je gewoon via de online saldo checker nagaan wat het resterend saldo is. Leg het hem na afgifte even uit, want dat is net zo handig.

# 16. KIES EEN LEUK BEDRAG

Natuurlijk kun je de Getsby Gift Card opladen met een standaardbedrag zoals vijftig, zestig of zelfs honderd euro. Maar wat is daar nu leuk aan? Geef je de cadeaubon voor jullie huwelijksverjaardag? Wees dan heerlijk creatief. Trouwden jullie op pakweg 20 december? Dan kan je de Getsby Gift Card misschien met 20 euro opwaarderen. Leuk, toch? Vergeet niet even een ander cadeautje te kopen. Twintig euro voor het vieren van de trouwdag is immers wat magertjes, niet?

# 17. GELD VERLOOPT NIET

Een klassieke cadeaubon heeft een vastgestelde geldigheidsduur die meestal tussen één en twee jaren zal bedragen. Zodra die termijn verloopt, is de bon niet meer geldig. Gratis geld voor het bedrijf, dus. Bij de Getsby Gift Card is dat helemaal anders. Ook hier is er sprake van een maximale geldigheidsduur van de kaart, maar dat heeft eerder te maken met een aantal praktische belemmeringen. Daarom denken wij graag met hem mee en hevelen we het resterend saldo indien nodig gewoon over naar een nieuwe kaart. Adviseer hem wel om het saldo binnen het jaar na activatie te gebruiken, want bij het overzetten is er nu eenmaal sprake van restitutiekosten. Toch blijft het een groot voordeel ten opzichte van andere cadeaubonnen. Zoek dus niet verder maar lees wel nog even onze laatste vier redenen!

# 18. BESCHERMING TEGEN VERLIES OF DIEFSTAL

Is hij een echte sloddervos? Ben je bang dat hij de cadeaucheque toch maar verliezen zal? Dankzij het compact formaat van de Getsby Gift Card past het gewoon in de portemonnee. Bovendien hoeft hij ook dan niet te vrezen. In het geval van verlies of diefstal is het saldo gewoon veilig. Voorwaarde is natuurlijk wel dat hij contact opneemt met onze Customer Support. Geen zorgen: die info staat heel duidelijk op onze website weergegeven.

# 19. DE CADEAUBON VOOR HEM BESTELLEN IS MOGELIJK BUITEN NEDERLAND

De Getsby Gift Card kent geen grenzen en laat zich ook buiten Nederland gebruiken. Waarom zouden alleen Nederlanders de cadeaukaart dan kunnen ontvangen? Nee, wij zijn er ook voor Belgen, Britten en Duitsers. En ja, ook Grieken, Portugezen en Zweden zijn bij ons welkom. Wij leveren de giftcard immers door heel Europa. Zowel bestellen als betalen kan gewoon buiten Nederland. Natuurlijk zijn er dan wel verzendingskosten aan verbonden. Ach, het blijft nog steeds een ideale cadeaubon voor hem.

# 20. GEMAKKELIJK VOOR COMPUTERLEKEN

Is jouw vriend geen digitaal wonder? Geen probleem: de Getsby Mastercard Gift Card laat zich niet alleen in fysieke winkels gebruiken maar is ook heel eenvoudig te activeren. De online activatie verloopt immers in eenvoudige stappen. Lukt het onverhoopt toch niet? Dan ben jij toch gewoon de vriendelijkheid zelve en help je even mee!

# 21. ABSOLUUT GESCHIKT VOOR DE ZAKELIJKE MARKT

Een medewerker een cadeaubon cadeau doen? Ook dat is bij Getsby helemaal geen probleem. Meer zelfs: je kan de giftcard zelf ontwerpen om de merkbelevenis optimaal te ondersteunen. Wel gelden er natuurlijk voorwaarden met betrekking tot de bestelde aantallen, maar voor de zakelijke markt kun je ook perfect een enkele giftcard bestellen. Gedaan met keuzestress? Als je het aan ons vraagt wel!

Waardevol? We zouden het super vinden als je dit artikel deelt op social media!