DE PREMIUM AUTOMOTIVE INCENTIVE

Bijgewerkt: 02/11/2023

Steeds meer bedrijven zetten Prepaid Gift Cards van Mastercard® in om aan een breed scala zakelijke behoeften te voldoen. De automotive industrie zet prepaid cards in als vorm van beloning voor incentive- en reward acties en loyaliteitsprogramma’s.

Inruilacties of kortingen

Consumenten worden meer geprikkeld door (contant) geld, dan door korting op de verkoopprijs van een product. Dit geldt helemaal bij de aankoop van een auto of motor, die vaak gekocht worden met een financiering. Wordt de korting in zo’n geval verwerkt in de verkoopprijs, dan is de prijsverlaging nauwelijks merkbaar in het maandelijks af te lossen bedrag.

Consumenten zien meer waarde in een directe en tastbare beloning. Een Prepaid Mastercard Card van € 1000 kan namelijk meteen worden gebruikt om bijna alles te kopen. Hierdoor hebben consumenten meer plezier van een prepaid card dan van kortingen, travel incentives of belevenissen.

Terughaalacties en cadeaus

Prepaid cards zijn de ideale automotive incentive om in te zetten ter compensatie van terughaalacties, serviceproblemen of als bedankje om loyaliteit te versterken.

In tegenstelling tot een girale overboeking, kunnen prepaid cards worden voorzien van een Logo en ontwerp. Daarnaast bieden ze een meer persoonlijke en premium ervaring dan een overboeking.

Overgeboekte gelden worden doorgaans uitgegeven aan boodschappen, rekeningen en andere vaste lasten. Prepaid cards hebben een hogere attentiewaarde. Ontvangers gebruiken hun prepaid card namelijk eerder om zichzelf te verwennen met iets speciaals dat ze doorgaan niet zouden kopen.

Proefrit acties

Er zijn verschillende merken die incentives inzetten voor een proefrit. Op deze manier laten ze consumenten gemakkelijk kennis maken met een hogere prijsklasse of een nieuw te lanceren model. Prepaid cards van € 50-100 zijn hiervoor uitermate geschikt als automotive incentive. Deze vorm van incentive verhoogt het aantal aanvragen voor een proefrit. Daarnaast kun je de prepaid card voorzien van een op maat gemaakt verpakking om de consument zo van meer informatie en acties te voorzien.

Marketing acties

Geef je goederen weg via een social media campagne? Heb je prijzen of gratis giveaways nodig? Prepaid cards zijn een ideaal middel! Ze kunnen worden opgewaardeerd met elk bedrag en ontvangers kunnen er bijna overal mee terecht.

De card kan op vele manieren worden gepresenteerd. De kaartdrager, extra folders en de envelop kunnen op maat gemaakt worden, waardoor de merkbeleving verder wordt versterkt.

Daarnaast is er een mogelijkheid om gebruikersdata te rapporteren. Hierdoor wordt gemakkelijk zichtbaar wat de impact is van de marketinginvesteringen.

Incentives en rewards voor medewerkers

Zet Prepaid Mastercard Cards in als beloning voor verkoopmedewerkers, bedankje voor jarenlange dienstverlening of als incentive voor trainingen. Prepaid cards bieden de ontvanger veel keuze, en kosten weinig tijd qua inkoop of planning in verhouding tot merchandise of travel rewards.

Incentive programma

Bestel de Getsby, dé premium automotive incentive

Wil jij de Virtual Mastercard Gift Card van Getsby inzetten als incentive voor consumenten of personeel? Bestel deze dan direct online. Wil je meer dan 20 giftcards bestellen of heb je vragen, neem dan contact met ons op. Bekijk ook onze veelgestelde vragen.

 

Waardevol? We zouden het super vinden als je dit artikel deelt op social media!