email info@getsby.com

CASH TO CASHLESS SOLUTION VOOR OPEN LOOP FESTIVAL

Cashless bij Best Kept Secret 2017

Het feest dat Best Kept Secret heet zit er weer op.. en wij waren erbij! Best Kept Secret festival 2017 was een van de eerste grootschalige open-loop cashless festivals waar bezoekers enkel met een bankpas konden afrekenen. Echter er lag nog een uitdaging. Hoe te voldoen aan de betaalwensen van alle (inter)nationale bezoekers tijdens het cashless event? De organisator zocht namelijk een oplossing voor de volgende vraagstukken:

  • Hoe zorgen we ervoor dat bezoekers hun contant geld kunnen omzetten in een geaccepteerde betaalmethode?
  • Welk alternatief kunnen we inzetten zodat bezoekers van buiten de Eurozone geen £ 3,00 per transactie hoeven te betalen aan hun bank?
  • Hoe zorgen we ervoor dat mensen die hun bankpas kwijtgeraakt zijn toch nog consumpties kunnen kopen indien ze alleen contant geld op zak hebben?
  • Op welke manier geef je invulling aan het verstekken van een tegoed aan relaties om vrij te besteden tijdens het festival?

De organisatie zocht een alternatieve betaalwijze die te gebruiken was via standaard PIN-terminals. Daarnaast diende de oplossing ook na het festival te gebruiken te zijn, zodat bezoekers geen aanvraag voor restitutie hoefden in te dienen.

Cashless event

Cash to Cashless oplossing

Getsby heeft het Best Kept Secret festival voorzien van non-reloadable prepaid Mastercard® cards. Deze prepaid cards zijn wereldwijd te gebruiken bij elke PIN-terminal waar Mastercard geaccepteerd wordt als betaalmiddel. Bezoekers van buiten de Eurozone, en bezoekers met contant geld konden de prepaid Mastercard cards op locatie kopen tegen een vergoeding en gelijk gebruiken.

Resultaat

Best Kept Secret had de beschikking over een cash to cashless betaaloplossing die voldeed aan haar behoeften om mensen te kunnen voorzien van een alternatief. De bezoeker hebben zonder problemen gebruik gemaakt van de prepaid Mastercard cards gedurende en na het festival.

Waardevol? We zouden het super vinden als je dit artikel deelt op social media!