email info@getsby.com

Anoniem betalen

Anoniem betalen? Dat kan! Met onze Virtual Green Card en Virtual Black Card heb je wél het gemak van een officiële Mastercard, maar deel je niet bij iedere betaling je persoonlijke (bank)gegevens.

Je hoeft je slechts te legitimeren als je onze kaart(en) aankoopt, waarna je daarmee anoniem kunt betalen. Dat geldt online op alle plekken waar verkopers betalingen met Mastercard accepteren. Gebruik het bijvoorbeeld om anoniem online te shoppen, diensten af te rekenen of een abonnement af te sluiten.

Bescherm je online betaalgegevens

Met onze virtual cards bescherm je je online betaalgegevens. Het voorkomt dat je gegevens op straat komen te liggen door een datalek. Bovendien krijgen cybercriminelen geen kans om je gegevens te onderscheppen als je (online) afrekent.

Alle aankopen die je met onze virtual cards doet zijn 100% anoniem. Dat betekent dat de betaling voor zowel de verkoper als voor anderen niet naar jou terug te leiden valt.

Geen online privacy

Redenen om anoniem te betalen

  • Voorkom verlies van je gegevens
  • Blijf anoniem voor verkopers en bedrijven

Voorkom verlies van je gegevens

Gegevens die je niet deelt kunnen ook niet in verkeerde handen vallen. Door anoniem af te rekenen voorkom je dat je gegevens per ongeluk op straat komen te liggen. Of dat cybercriminelen toegang krijgen tot je online betaalgegevens.

Blijf anoniem voor verkopers en bedrijven

Voorkom dat verkopers en bedrijven jou kunnen volgen of benaderen op basis van je betaalgegevens. Reken in plaats daarvan anoniem af, met een kaart die onmogelijk naar jou terug te herleiden is.

Anoniem betalen met virtual cards

Onze virtual cards om anoniem te betalen werken heel eenvoudig. Je maakt je keuze uit de Virtual Green Card en de Virtual Black Card, de twee varianten die we je hieronder uitleggen. Vervolgens ontvang je die kaart gewoon digitaal, via e-mail. Dat wil zeggen, we delen de kaartgegevens die je nodig hebt om betalingen te doen.

Je stort vooraf een bedrag op de kaart waarmee je wilt afrekenen. Je bepaalt zelf hoe hoog dat bedrag is (bij de Virtual Black Card tot maximaal €500). Vervolgens gebruik je de virtual card om anoniem te betalen, net zoals je een (credit)card zou gebruiken. Het belangrijkste verschil is dat je persoonlijke betaalgegevens anoniem blijven.

Virtual Green Card

De Virtual Green Card is een prepaid Mastercard die je wereldwijd kunt gebruiken. Je stort zelf saldo waarmee je vervolgens online veilig kunt betalen.

  • Zelf (keer op keer) opwaarderen
  • 3 jaar geldig
  • Wereldwijd geaccepteerd
  • Eerste 2 maanden gratis

Wij doneren 0,2% van je uitgaven aan projecten voor CO2-reductie.

Virtual Black Card

De Virtual Black Card is een prepaid Mastercard die je eenmalig kunt opwaarderen en dan wereldwijd kunt gebruiken. Als het saldo op is bestel je eenvoudig een nieuwe card.

  • Eenmalig opwaarderen
  • Tot 50 virtual cards per maand
  • Direct te gebruiken
  • Tot €500 saldo per card

Anoniem betalen

Overal anoniem betalen

Je kunt met onze virtual cards wereldwijd anoniem betalen. Dat geldt in webshops en op websites, en als je kiest voor een abonnement. Overal waar Mastercard wordt geaccepteerd kun jij gebruik maken van de anonieme card die je bij ons aanvraagt. Zo helpen wij ervoor te zorgen dat je gegevens veilig blijven. Met onze virtual cards om anoniem te betalen voorkom je dat je je persoonlijke betaalgegevens moet delen om af te rekenen.

Maak je keuze en bestel online je virtual card om anoniem te betalen

 Nog vragen?

Enthousiast, maar heb je nog vragen? Vind bij de veelgestelde vragen meteen je antwoord. Of neem contact met ons op. We horen graag van je.