amazon met prepaid mastercard card betalen

Niet alle betaalmogelijkheden zijn mogelijk op Amazon. Om iets te kopen ben je doorgaans aangewezen op een creditcard. Helaas heeft niet iedereen een creditcard, dus ben je aangewezen om te kiezen voor een andere methode. Opties die geaccepteerd worden zijn PayPal of betalen bij Amazon met Prepaid Mastercard Card.

Betalen via PayPal

Er is een omslachtige manier om bij Amazon te betalen met PayPal. Helaas kun je PayPal nog niet koppelen aan een Amazon account, ondanks dat klanten op diverse Amazon fora hun voorkeur voor uitspreken. Amazon is vooralsnog niet van voornemens om PayPal als betaalmogelijkheid toe te voegen. Het enige alternatief voor PayPal wat wel mogelijk is, is door midel van een extra stap Amazon giftcards te koppelen aan een PayPal account.

Snel bij Amazon betalen met een Prepaid Mastercard Card

Je kunt jezelf veel tijd, moeite en frustratie besparen door een Virtual Mastercard Card te kopen. Deze cards worden éénmalig opgewaardeerd met het aangekochte saldo. Het ideale aan deze Virtual Cards is dat er geen BKR toetsing plaatsvind en er geen kosten zijn voor het gebruik. Er worden enkel éénmalige activeringskosten op basis van de waarde in rekening gebracht.

Bij het afrekenen van de aankoop bij Amazon vul je simpelweg alle cardgegevens in zoals bij een normale creditcard. Wil je precies weten hoe het werkt, kijk dan hier.

Let op: Zorg dat het bedrag van de Mastercard Card toereikend is de aankoop van het product inclusief de verzendkosten. Houd daarnaast ook rekening met een eventuele wisselkoers à 2,00%.