Alternatief voor PayPal

Welk alternatief voor PayPal biedt dezelfde voordelen, plus een betere acceptatie? Dat is waarschijnlijk wat jij je afvraagt. Of je zoekt een alternatief dat je anoniem kunt gebruiken bijvoorbeeld. In de beide gevallen hebben wij de oplossing die je zoekt.

 

PayPal helpt je namelijk wél zorgeloos te shoppen en te betalen. En laat je wereldwijd shoppen, zowel online als via apps die je gebruikt. Je gebruikt een beveiligd account en je kunt rekenen op een bedrijf dat wereldwijd op veel plekken geaccepteerd wordt. Maar, niet overal. En het is niet zo anoniem als je misschien zou willen.

Daarom zoeken veel mensen een alternatief voor PayPal. Wij helpen je én zorgeloos te shoppen en betalen, én anoniem te blijven én online te betalen op praktisch iedere plek ter wereld. Dus wil je een abonnement afsluiten, afrekenen in een webshop of betalen voor een dienst? Met ons alternatief voor PayPal kan het allemaal, zonder dat je een fysieke kaart nodig hebt.

PayPal wordt niet overal geaccepteerd

Het PayPal-alternatief is bovendien belangrijk op plekken waar deze betaalmethode niet wordt geaccepteerd. Lang niet alle webshops werken met PayPal, zeker buiten Europa is de creditcard veel gebruikelijker. Dat is jammer, omdat je dan je persoonlijke betaalgegevens moet delen én daar überhaupt een creditcard voor moet hebben. Misschien heb je die liever niet of wil je je betaalgegevens niet zomaar met iedere webwinkel of webshop delen.

Als PayPal niet beschikbaar is bieden wij je het beste alternatief. Daarmee reken je veilig online af en blijven je gegevens anoniem. Bovendien betaal je precies zoals je dat ook met een creditcard zou doen, dus dat werkt heel eenvoudig. Je ontvangt van ons de kaartgegevens die je nodig hebt, gewoon via e-mail.

Onder andere Bol.com en AirBnB accepteren geen betalingen via PayPal (meer). Dat heeft een aantal redenen:

 • Hoge commissie
  PayPal heeft de commissies door de jaren heen steeds verder verhoogd. In sommige gevallen is het platform gewoon te duur geworden om aan te bieden.
 • Kopersbescherming (maar beperkte verkopersbescherming)
  De uitgebreide kopersbescherming werkt fraude in de hand. Andersom worden digitale goederen niet of nauwelijks beschermd, waardoor verkopers problemen ervaren.
 • Streng beleid voor content en aanbieders
  PayPal hanteert een streng beleid voor content op websites en webshops. Bovendien gelden er strikte regels rondom embargo’s en andere beperkingen in sommige landen of regio’s.

Virtual cards als alternatief

Onze virtual cards vormen een goed alternatief voor PayPal. Het gaat om een (prepaid) debitcard, dus zonder een kredietcheck. Je kiest voor de Virtual Green Card of de Virtual Black Card, die we hieronder voor je vergelijken.

Je stort vooraf geld op de rekening die we koppelen aan de kaart. Voor dat bedrag kun je aankopen doen. Bij de betalingen blijven je persoonlijke betaalgegevens anoniem. Je kunt wereldwijd betalingen doen, bij iedere online verkoper die MasterCard accepteert.

Virtual cards

Virtual Green Card

De Virtual Green Card is een prepaid debitcard die je steeds opnieuw kunt opwaarderen. Je rekent wereldwijd veilig en anoniem af.

 • Zelf (keer op keer) opwaarderen
 • 3 jaar geldig
 • Wereldwijd geaccepteerd
 • Eerste 2 maanden gratis

Wij doneren 0,2% van je uitgaven aan projecten voor CO2-reductie.

Virtual Green Card

Virtual Black Card

De Virtual Black Card kun je eenmalig opwaarderen en gebruiken als prepaid debitcard. Als het tegoed op is koop je een nieuwe card.

 • Eenmalig opwaarderen
 • Tot 50 virtual cards per maand
 • Direct te gebruiken
 • Tot €500 saldo per card

Virtual Black Card

Je alternatief voor PayPal

Onze virtual cards zijn je alternatief voor PayPal. Je rekent eenvoudig en zorgeloos online af, op alle plekken waar je met Mastercard kunt betalen. Bovendien blijven je persoonlijke betaalgegevens anoniem. Maak je keuze en bestel de virtual card die voor jou het beste alternatief vormt. Enthousiast, maar heb je nog vragen? Vind bij de veelgestelde vragen meteen je antwoord. Of neem contact met ons op. We horen graag van je.