Waardering voor werknemers

WERVEN, BEHOUDEN EN BELONEN MET GIFT CARDS

Voor HR-managers en salesmanager is het vaak van belang om inspanningen te focussen op retentie, werving en prestatieverbeteringen. Giftcards kunnen worden ingezet als middel om waardering voor werknemers te tonen bij uitzonderlijke prestaties of incidentele gelegenheden. Je kunt ze ook inzetten als onderdeel van een langlopend loyaliteits- of reward programma.

Waardering voor werknemers en klanten

Onze prepaid Virtual Mastercard Cards zijn ideaal voor HR-professionals, aanbieders van spaar- of loyaliteitsprogramma’s en salesmanagers die hun verkoopteams willen belonen programma’s. Onze giftcards zijn toepasbaar bij veel verschillende bedrijfskanalen. Zo kunnen ze bijvoorbeeld ingezet worden als:

  • Bedankje
  • Verjaardagscadeau
  • Kerst- en relatiegeschenk
  • Beloning voor erkenning of behaalde prestaties

Waardering voor medewerkers | GetsbyGift.com

Dé internationale gift card

Heeft jullie organisatie werknemers of klanten over de hele wereld? Getsby is een one-stop-shop om middels één leverancier met één account wereldwijd giftcard te kunnen verstrekken aan ontvangers. Je kunt gemakkelijk Virtual Cards bestelling die 100% veilig en direct geleverd worden.

Toon je waardering voor werknemers met de Virtual Mastercard Gift Card van Getsby

Wil jij gebruikmaken van de Getsby Virtual Gift Card om je waardering voor werknemers of klanten te tonen? Maak dan een zakelijk account aan of heb je vragen, neem dan contact met ons op. Bekijk ook onze veelgestelde vragen.