reward programma

Reward programmaWil jij iets uniek weggeven als beloning binnen jouw reward programma? Kies dan voor de Virtual Gift Card van Getsby. De Getsby is een MasterCard Gift Card die je cadeau kunt geven aan jouw klanten, maar ook aan je relaties of personeel.

Deze gift card is te gebruiken op alle locaties waar Mastercard geaccepteerd wordt. Wereldwijd zijn er meer dan 36 miljoen acceptanten, zowel online als instore. In Nederland zijn er momenteel meer dan 130.000 locaties, zoals winkels, restaurants, bioscopen en pretparken. Kortom, de Getsby is bijna overal te gebruiken in tegenstelling tot de meeste cadeaubonnen.

Binnen jouw reward programma kan de Getsby Mastercard Gift Card uitstekend werken. Heb je bijvoorbeeld een restaurant, dan kun je de merkloyaliteit bij de consument versterken door hen korting te geven via de giftcard.

Reward programma B2B

Ook voor reward programma’s binnen B2B is de Getsby Gift Card uitstekend te gebruiken. Zowel voor je relaties als je eigen personeel.

Reward programma

Relaties

Hoe langer iemand klant bij je is, des te groter de kans dat diegene meerdere diensten bij je afneemt. Deze relatie wil je dan ook graag belonen. We houden er namelijk van om cadeautjes te krijgen. Het is een blijk van waardering en dat zorgt voor een goed gevoel. Met de Getsby Gift Card beloon je jouw relaties voor hun vertrouwen in jouw bedrijf. Bovendien is de kans zeer klein dat klanten nog overstappen naar de concurrent, omdat je laat zien dat je de klantrelatie belangrijk vindt.

Personeel

Behaalt het personeel goede resultaten? Heeft het salesteam haar targets gehaald? Met de Getsby Virtual Gift Card beloon je hen voor het goede werk. Nu het personeel ziet dat je hen beloont voor de behaalde resultaten, zijn ze nog gemotiveerder om een stap extra te zetten voor het bedrijf.

Bestel de Virtual Mastercard Gift Card van Getsby voor jouw reward programma

Wil jij gebruikmaken van de Getsby Gift Card voor jouw (B2B) reward programma? Maak dan een zakelijk account aan of heb je vragen, neem dan contact met ons op. Bekijk ook onze veelgestelde vragen.