email info@getsby.com

incentive programma

Incentive programmaWil jij iets uniek weggeven als beloning binnen jouw incentive programma? Kies dan voor de Virtual Gift Card van Getsby. De Getsby is een Mastercard Gift Card die je wereldwijd cadeau kunt geven aan je klanten, maar ook aan je relaties of personeel.

Deze gift card is te gebruiken op alle locaties waar Mastercard geaccepteerd wordt. Wereldwijd zijn er meer dan 36 miljoen acceptanten, zowel online als instore. In Nederland zijn er momenteel meer dan 130.000 locaties, zoals winkels, restaurants, bioscopen en pretparken. Kortom, de Virtual Gift Card van Getsby is bijna overal te gebruiken in tegenstelling tot de meeste cadeaubonnen.

Binnen jouw incentive programma kan de Getsby Mastercard Gift Card uitstekend werken. Heb je bijvoorbeeld een restaurant, dan kun je de merkloyaliteit bij de consument versterken door hen korting te geven via de giftcard.

INCENTIVE PROGRAMMA B2B

Ook voor incentive programma’s binnen B2B is de Getsby Gift Card uitstekend te gebruiken. Zowel voor je relaties als je eigen personeel.

Incentive programma

RELATIES

Hoe langer iemand klant bij je is, des te groter de kans dat diegene meerdere diensten bij je afneemt. Deze relatie wil je dan ook graag belonen. We houden er namelijk van om cadeautjes te krijgen. Het is een blijk van waardering en dat zorgt voor een goed gevoel. Met de Getsby Gift Card beloon je jouw relaties voor hun vertrouwen in jouw bedrijf. Bovendien is de kans zeer klein dat klanten nog overstappen naar de concurrent, omdat je laat zien dat je de klantrelatie belangrijk vindt.

Bestel de Virtual Mastercard Gift Card van Getsby voor jouw incentive programma

Wil jij gebruikmaken van de Getsby Virtual Gift Card voor jouw (B2B) incentive programma? Maak dan een zakelijk account aan. Wil je meer informatie of heb je vragen, neem dan contact met ons op. Bekijk ook onze veelgestelde vragen.