Kickstarter project steunen zonder creditcard

Pledge on Kickstarter without Paypal

Kan ik een Kickstarter project betalen met iDeal of PayPal?

Heb je een geweldig Kickstarter-project gevonden dat je wilt steunen, maar kun je niet betalen met je bankpas of heb je geen creditcard? Dan ben je niet de eerste die controleert of je bij Kickstart kunt betalen via iDeal of PayPal.

Helaas ondersteunt Kickstarter geen lokale betaalmethodes zoals iDeal, maar ook geen PayPal vanwege het gebruiksbeleid. PayPal biedt namelijk kopersbescherming voor aankopen, waardoor donateurs op elk gewenst moment het aankoopbedrag kunnen terugvragen. Dit kan negatieve gevolgen hebben voor de voltooiing van een gefinancierd project.

Virtual Cards
om te betalen
bij Kickstarter

Disposable Virtual Mastercard Card

Virtual Black Card

Gebruik de Virtual Black Card in het geval je slechts één project zonder iDeal of creditcard een aanbetaling aan Kickstarter wil doen.

Met deze eenmalige virtuele kaarten kunt je projecten steunen tot € 500 per ondersteuning.

Bestel direct
Lees meer
Sustainable Virtual Mastercard Card - Duurzaamheid

Virtual Green Card

Wil je vaker Kickstarter projecten ondersteunen zonder iDeal of creditcard? Dan is deze kaart perfect voor jou!

De Virtual Green Card is een herlaadbare betaalkaart waarmee je tot € 9.000,- per dag project kunt ondersteunen.

Bestel direct
Lees meer

Hoe kan ik Kickstarter projecten aanbetalen zonder creditcard?

Aanbetalingen aan Kickstarter projecten zonder creditcard of iDeal kan lastig zijn. Gelukkig kunnen we gemakkelijker maken voor je door virtuele Mastercard kaarten van Getsby te gebruiken. We bieden twee soorten virtuele kaarten waarmee je projecten kunt steunen.

Een voordeel van het gebruik van onze kaarten is dat je je persoonlijke bank- of creditcardgegevens niet op het platform hoeft te delen. Het gebruik van onze virtuele kaarten voegt namelijk een extra privacy laag toe die je beschermt tegen mogelijke datalekken.

 

Gebruik éénmalige Virtual Cards bij Kickstarter

Bepaal zelf hoeveel geld er op een Virtual Black Card staat door een waarde tussen € 5 – € 500 voor de kaart te kiezen. Door het beperkte saldo is het voor Kickstarter niet mogelijk om je te veel in rekening te brengen. Dit zorgt ervoor dat je beschermd bent tegen onvoorziene afschrijvingen. Houd er voor de zekerheid rekening mee dat je een virtuele kaart op elk gewenst moment kunt blokkeren. Hierdoor heb je volledige controle voor het geval er iets gebeurt.

 

Betaal online buiten de Eurozone met je Virtual Mastercard Card

Bereken het juiste saldo voor je eenmalige card (link) op basis van de huidige Mastercard wisselkoersen voor USD en GBP, inclusief 2,00% FX-kosten.